TNG Group AB · Publicerad 12 jan

Vi söker dig som gillar att arbete med service och brinner för IT- problem. Vi rekryterar en onsitetekniker till DGC i Stockholm

Till DGC i Stockholm rekryterar vi nu en ny medarbetare till deras Technical Assistance Center (TAC) inom affärsområdet IT-drift med placeringsort Stockholm. Uppdraget innefattar även onsite-uppdrag på plats hos deras största kunder.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos DGC finner du en intressant och utvecklande miljö med mycket goda möjligheter till personlig utveckling och stor variation i dina arbetsuppgifter. DGC satsar på att kontinuerligt utöka kompetens genom utbildning och du har stor frihet att själv välja dina framtida utvecklingsområden. För DGC är det viktigt att ha kul på jobbet och de satsar mycket på att skapa en stimulerande arbetsmiljö där vi trivs.

Dina framtida arbetsuppgifter

DGC ansvarar idag för drift, support och underhåll av tusentals företagskunders verksamhetssystem, nätaccesser, telefonisystem och IT-drift. Som drifttekniker onsite kommer du att vara ute hos 2 två av DGC.s eventuellt största kunder och arbete med onsite frågor.

Rollen innebär också

På DGC kommer du att få jobba nära användarna med varierade tekniska ärenden som möter din kompetens. Du kommer gå tillsammans med en erfaren kollega under uppstarten och får stöd av 2nd line som DGC driftar.

Tjänsten är bemannad måndag - fredag, 07:00 - 18:00, obekväm arbetstid kan förekomma. Rapportering sker till Driftchef och placeringsort för denna tjänst är Stockholm.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en utpräglad servicekänsla, är en person som tar mycket ansvar samtidigt som du har ett brinnande intresse för teknik. Du är social och trivs i en roll som kräver mycket kundkontakt. Du arbetar strukturerat och är van att planera ditt arbete samt är mycket noggrann i det du gör och gillar att arbeta i team.

Eftersom arbetet stundtals innebär ett högt tempo krävs det dessutom att du är stresstålig och flexibel.

Vi tror att du har goda kunskaper och en vilja att utvecklas inom de flesta av följande områden:
  • Windows Server/Klient
  • AD och GPO
  • Office 365 och meriterande är Azure men inget krav.
  • Klient VPN-lösningar
  • Nätverk (LAN/WLAN)
  • MS Office
  • Printlösningar
  • Videokonferenslösningar (erfarenhet i drift av detta är ett jätteplus, men inget krav)
Vi tror även att du har tidigare erfarenhet ifrån onsite- uppdrag, vana att jobba i ärendesystem. Men det som är viktigast är att du har en hög servicevilja, samt att driva din egen utveckling inom företaget.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Rekryteringen hanteras av
TNG IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga