TNG Group AB · Publicerad Igår 00:00

Söker du nytt jobb som ekonomiassistent? Vi söker nu en ekonomiassistent inom leverantösreskontra i Stockholm

Vi söker två ekonomiassistenter till vår kund i Stockholm som kommer att arbeta med leverantörsreskontra och hantera stora flöden av fakturor. Du kommer vara en del i ett glatt och positivt team som samarbetar i vardagen. Låter det intressant? Sök idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som ekonomiassistent kommer du arbeta med stora delar av leverantörsreskontra. Detta är ett fartfyllt och utvecklande jobb där du dagligen hanterar stora flöden av fakturor. Tjänsten ger utrymme för mycket eget ansvar och ett nära samarbete med teamets kollegor. Vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av våra förmåner när du blir konsult hos oss.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Avvikelsehantering
  • Efterkontroll av exempelvis representation, kontering och bilagor
  • Betalningsförslag
  • Kontroll av byggmoms
  • Hantering av inkommande påminnelser och inkassoärenden
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du kommer ingå i reskontrateamet och kommer primärt att arbeta i affärssystemet IFS. Uppdraget är på heltid med start omgående och förväntas pågå under 12 månader, med möjlighet till förlängning eller överrekrytering.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har relevant ekonomisk utbildning samt minst 1-2 års arbetslivserfarenhet av att arbeta med reskontra. För denna tjänst ser vi gärna att du har erfarenhet från större bolag där fakturaflödena är stora. Du bör ha ett IT-intresse och ha generellt goda systemkunskaper. Goda kunskaper i MS Excel är ett krav och erfarenhet av IFS är meriterande.

Avdelningen präglas av ett högt tempo och ställer krav på att du trivs med att ta mycket eget ansvar för att nå deadlines. Som person trivs du med att samarbeta med dina kollegor, lösa problem och har förmågan att arbeta strukturerat även i pressade situationer.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 dec
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent