TNG Group AB · Publicerad 16 apr 2019

Vi söker nu dig som vill jobba som ekonomiassistent med fokus på leverantörsreskontra i Stockholm? Läs mer och sök redan idag!

Vill du bli nästa generations ekonomiassistent? Till ett stort internationellt företag i Stockholm söker vi nu en driven ekonomiassistent. Brinner du för ekonomi och är intresserad av nya innovativa lösningar? Vill du tillsammans med vår kund vara med och driva utvecklingen framåt av befintliga processer och rutiner? Då kan du vara den vi söker. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som ekonomiassistent inom avdelningen leverantörsreskontra erbjuder vi dig en spännande tjänst på ett stort internationellt företag. Hos vår kund får du möjlighet att bidra med din tidigare kunskap inom ekonomi. Utöver det dagliga arbetet kommer du på sikt få möjlighet att aktivt vara med och driva förbättringsarbetet av befintliga processer och rutiner. Du kommer att tillhöra avdelningen Affärsstöd ekonomi och tillsammans med 25 härliga kollegor bidra till verksamheten.

Dina framtida arbetsuppgifter
 • ankomstregistrera och granska leverantörsfakturor
 • hantera interna reklamationer av felaktiga fakturor
 • korrigera och kontera om felaktiga fakturor
 • arbeta med krav och påminnelser av leverantörsfakturor
 • besvara frågor från interna kontakter och leverantörer
 • förbättra processer och rutiner
 • felsökning
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid och du arbetar kontorstider. Tjänsten förväntas starta enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Uppdraget förväntas att löpa under 6 månader med mycket goda möjligheter till förlängning. Vår kund erbjuder sina anställda och konsulter fri frukost varje dag samt fri tillgång till gym och träningspass i deras lokaler. Tjänsten är placerad i ljusa och fräscha lokaler vid företagets huvudkontor i Stockholm med närhet till goda kommunikationer och service.

VEM ÄR DU?

För tjänsten rom ekonomiassistent söker vi dig som:
 • har en högskoleutbildning inom ekonomi
 • god förståelse för fakturaflödet
 • arbetar strukturerat, är driven, noggrann och effektivt
 • trivs att samarbeta med andra, är flexibel och prestigelös
För rollen är det också av stor vikt att du är förändringsbenägen samt ser positivt på att bidra till företagets fortsatta utveckling.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 maj 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga