TNG Group AB · Publicerad 10 sept 2019

Vi söker nu dig som har erfarenhet av AML bedömningar till en roll som teamlead hos vår kund i Stockholm. Läs mer här!

Som AML analytiker hos vår kund jobbar du främst med att analysera och göra riskbedömningar av ärenden som kräver extra fördjupning. I jobbet kommer du dagligen att arbeta med frågor inom bolagets riskfunktion för att förhindra penningtvätt, samt ha ett operativt teamledaransvar för gruppen. Detta vikariat är perfekt för dig som har analytisk förmåga och vill använda dina tidigare kunskaper inom områden som AML och Compliance.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att bli en del utav AML-avdelningen hos vår kund där du dagligen arbetar operativt med AML ärenden, samt har ett stöttande teamledaransvar för gruppen.

Det här är ett uppdrag via TNG vilket innebär att du blir anställd utav TNG men jobbar ute hos vår kund under hela perioden. Uppdraget är ett föräldravikariat som kommer att starta omgående och pågå till januari 2020. Som anställd konsult hos TNG får du ta del av våra förmåner.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som AML Analytiker jobbar du med utredande arbete för att förebygga och bekämpa ekonomisk brottslighet och terrorfinansiering.

Du kommer att:
  • Utreda och analysera AML ärenden som flaggats och behöver en fördjupad granskning
  • Göra kontroller mot sanktionslistor och utreda ärenden med förhöjd risk för penningtvätt
  • Ta fram dokumentation och rapportering internt och externt
  • Leda och stötta dina kollegor i gruppen i frågor kring AML ärenden
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som AML Analytiker hos vår kund arbetar du med blandade ärenden som behöver extra granskning. Eftersom arbetet bygger på riskbedömning innebär det mycket analys och utredning på kundnivå och det kräver i vissa fall kundkontakt för att exempelvis inhämta information om transaktioner.

Jobbet planeras starta omgående och pågå till januari 2020. Du kommer vara placerad på hos vår kund på deras kontor som ligger i centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

För jobbet ser vi att du har runt 5 års arbetslivserfarenhet inom AML eller compliance samt avslutad universitetsutbildning, gärna inom ekonomi eller juridik. Du behöver ha erfarenhet av liknande ärenden samt mycket god förståelse för bolagsuppbyggnad och ägarstrukturer, då du kan komma att utreda komplexa bolagsstrukturer i dina dagliga ärenden.

Det är viktigt att du kan arbeta på både engelska och svenska och har en hög och professionell nivå på din engelska så väl som svenska, i både tal och skrift, då du använder och tar fram juridisk dokumentation och beslutsunderlag. Du kommer även ha kundkontakt i viss mån och därför är det viktigt att du kan hålla en hög servicenivå, ha integritet och kunna arbeta under sekretess.

Som person ser vi att du är analytisk och har lätt för att se sammanhang och utläsa mönster och strukturer ur en stor mängd information, då du kommer jobba självständigt med dina ärenden och beslut. Då dina ärenden kommer att vara komplexa så krävs det att du är uthållig och trivs med ett detektivliknande arbete för att hitta svaren. Ett mycket stort intresse för frågor relaterade till compliance och AML är också viktigt.

Är du på jakt efter din nästa utmaning inom AML och Compliance där du vill fortsätta arbeta med AML frågor i kombination med ett teamledaransvar? Skicka in din ansökan nu!

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga