TNG Group AB · Publicerad 5 sept

Vi söker dig som vill jobba extra och gillar att ge kunder bra service inom kundtjänst på en välkänd bank i centrala Stockholm.

Trivs du i en roll där man har stort fokus på kundens behov? Vill du jobba med service på en välkänd bank i centrala Stockholm? Perfekt! Nu söker vi dig som under en längre period vill jobba deltid / extra för att kombinera detta deltidsjobb inom kundservice med studier eller annan sysselsättning.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I denna kundtjänstroll får du jobba hos en seriös aktör inom utgivning av betal- och kreditkortsprodukter där du får utvecklas inom kundservice mot bank och finans. Du ingår i ett glatt team, men arbetar självständigt enligt uppsatta mål. Detta är en möjlighet att få in foten hos en storbank och knyta nya kontakter i branschen. Du kommer att få en gedigen introduktion i början av din anställning där verksamheten presenteras och arbetsuppgifterna introduceras.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Besvara inkommande samtal från företagets kortkunder
  • Hjälpa kunderna i varierande frågor rörande kreditkort
  • Informera och vägleda kunden till rätt produkter och tjänster
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta uppdrag är på deltid / extra mellan 11:00-14:00 och du kommer att arbeta cirka två-tre pass i veckan. Uppdraget förväntas starta den 17 september med en obligatorisk 2 veckors introduktionsutbildning och går sedan över till tiderna ovan. Stockholmskontoret ligger i fräscha lokaler i Stockholm mitt i city precis vid Centralen.

VEM ÄR DU?

För att trivas i rollen har du ett genuint intresse för att ge god service och arbetar för att överträffa kundens förväntningar. Du har en förmåga att hantera stundvis stressiga arbetstoppar på ett strukturerat och lugnt sätt. Du har minst gymnasiekompetens samt minst ett till två års erfarenhet av servicerelaterade arbetsuppgifter. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav då kunderna både är svensk- och engelskspråkiga.

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan!

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga