TNG Group AB · Publicerad 23 nov 2021

Vår kund i centrala Stockholm söker dig med servicekänsla! Vill du arbeta med problemlösning, ärendehantering och administration?

För ett längre uppdrag hos vår välkända kund i centrala Stockholm söker vi en serviceinriktad administratör. I deras Business Support, som du blir den del av, säkerställs förstklassig service till deras kunder. Har du en ödmjuk inställning med en vilja att leverera? Trivs du i en roll med mycket intern interaktion? Är du en fena på problemlösning och bra på siffror? Då kommer du trivas bra i detta team och uppdrag som ser till att ha roligt tillsammans när de strävar mot uppsatta mål. Uppdraget kan tillsättas omgående - vi ser fram emot din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad - oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:
  • Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
  • Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef - allt för att du ska få utvecklade uppdrag på trivsamma arbetsplatser.
  • Knipa en plats i vårt nätverk med TNG-konsulter inom kundservice. Här får du också möjlighet att utbyta erfarenheter och träffa andra konsulter på sociala aktiviteter som vi återkommande arrangerar.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER
  • Ärendehantering
  • Problemlösning
  • Rapporter och statistik
  • Fakturering
  • Möjlighet till delaktighet i olika projekt
  • Arbete med siffor, utredningar och analyser
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vår kund sitter i fina lokaler på Kungsholmen och du arbetar vardagar 08-16 (38,5 timmar i veckan). Detta är ett bemanningsuppdrag och är tänkt att starta omgående och sträcka sig till augusti/september.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av orderhantering via telefon. Du är van att arbeta i olika system och har lätt för att sätta dig in i nya rutiner och processer. Har du arbetat i M3 är det meriterande, men inget krav. Du har goda kunskaper i svenska och i engelska.

Du är serviceinriktad, gillar problemlösning med siffror och har en god kommunikativ förmåga. Under uppdraget kan det uppkomma stressiga arbetstoppar varför vi söker dig som har en förmåga att hantera pressade situationer med struktur och lugn. Du trivs med att arbeta i ett team där man stöttar och hjälper varandra och lägger vikt vid att ha roligt tillsammans.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga