TNG Group AB · Publicerad 16 jan 2020

Vi söker en Marknadskoordinator till vår kund i centrala Stockholm! Sök denna utmamande och lärorika roll redan idag!

Vill du ha en bred tjänst inom marknadsföring och vill du jobba med flera parallella arbetsuppgifter? Vill du bli en del av ett växande företag inom Norden? Till vår kund i centrala Stockholm söker vi dig som vill jobba i en varierande roll inom marknadsföring. Tillträde sker snarast. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Marknadskoordinator erbjuds en tjänst med varierande arbetsuppgifter. Du blir en del av ett företag med härliga kollegor som förstår vikten av bra digital marknadsföring.

TNG är måna om sina anställda och som konsult omfattas du av förmåner som kollektivavtal, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Du har även en dedikerad konsultchef.

Dina framtida arbetsuppgifter

I din roll jobbar du bland annat med att:
  • Koordinera och ansvara för events, onlineseminarium och utställningar
  • Webbpublicera, bildbehandla och skapa bilder för social spridning
  • Arbeta aktivt med content och ansvara för utskick
  • Sammanställa och analysera tidigare och nuvarande marknadskampanjer
  • Resa inom Norden för att stötta dina kollegor
Utöver detta assisterar du din chef i det vardagliga arbetet.

Rollen innebär också

Rollen förväntas att starta omgående och detta är ett konsultuppdrag på 3 månader, med möjlighet till förlängning. Tillsammans med ditt team sitter du i trevliga lokaler i centrala Stockholm.

Du rapporterar till din chef.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom sälj och marknad. Då du stöttar dina nordiska kollegor ser vi gärna att du inte har problem med att resa. Du har tidigare erfarenhet av liknande roller och tycker att det är roligt att jobba med analys och marknadsföring. Det är meriterande om du har tidigare jobbat med Hubspot.

Du är detaljorienterad och drivs av resultat. För att lyckas i rollen ser vi att du trivs med varierande arbetsuppgifter i en dynamisk arbetsmiljö. Då du arbetar löpande med content och innehåll är det viktigt att du är van vid att formulera dig på ett säljande sätt. Det är ett krav att du har goda kunskaper i engelska och ett utav dem nordiska språken.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga