TNG Group AB · Publicerad 6 feb

Vill du ha ett flexibelt arbete och gillar att arbeta onsite, sök då uppdraget som onsitetekniker hos vår kund i Södertälje

Nu söker vid dig som gillar att arbeta med människor och hjälpa dem i sitt vardagliga arbete. Hos vår kund kommer du få möjligheten att utveckla dina kunskaper inom teknik och service på ett av världens mest kända IT-företag.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos vår kund kommer du att få en viktig del i deras organisation. Du kommer att arbeta i en rörlig miljö och leverera förstklassig support till vår kunds användare.

Du kommer också att få möjlighet att kunna öka din efterfrågan på arbetsmarknad i framtiden då du kommer få möjlighet att utveckla dina kunskaper inom teknik och service.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som onsitetekniker kommer du vara ute hos kunder i Södertälje och arbeta med hantering av datorer där du på plats kopplar in datorn + utrustning, tar med sig gammal utrustning tillbaka, hjälper till att hantera flytt av utrustning samt uppgradera befintlig eller installera ny hård- eller mjukvara.

Rollen innebär i korthet

Du kommer dagligen arbeta i ärendesystem där alla ärenden som hanteras ska avrapporteras.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som tidigare har arbetat som onsitetekniker, gärna en utbildning inom IT och är dessutom flytande i svenska och engelska. I tjänsten kommer du att ut till olika kunder och hjälpa till med IT frågor och därför behöver du körkort i den här tjänsten, du behöver även tillgång till egen bil. Som person har du ett stort intresse för att jobba med IT, är noggrann koordinerad och lyhörd. Vi ser också att du är driven och fokuserad.
  • Erfarenhet av att jobba Onsite hos kund
  • Grundläggande PC-kunskaper
  • Körkort B och tillgång till egen bil
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga