TNG Group AB · Publicerad 16 nov 2021

Nu söker TR Electronic Nordic en teknisk administratör till kontoret i Stockholm. Sök redan idag!

Skulle du lockas av en roll där du ansvarar för teknisk systemadministration och samtidigt leverera bästa möjliga support till våra kunder. Du kommer ha en central roll och viktig roll där du erbjuds den spännande möjligheten att få vara med på TR Electronic fortsatta tillväxtresa. Har du ett brinnande intresse för teknik? Då är det dig vi söker. Välkommen att söka!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som teknisk administratör och support hos TR Electronic har du möjlighet att bli en del av ett härligt team där samarbete och arbetsglädje står högt på agendan. Här har du möjlighet att växa och utvecklas i ett spännande och innovativt företag som tillhandahåller tekniska lösningar till tillverkare inom Europa.

Då rollen är en mycket viktig funktion i företaget erbjuds du att få vara med och utveckla både nya och befintliga rutiner och processer. Här är beslutsvägarna korta och allas åsikt och bidrag till fortsatt utveckling är värdefull.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Agera teknisk support och rådgivning via telefon och mail.
  • Hantera webbshop och systemadministration
  • Sammanställa och sända offerter till kund
  • Hantera vis bildformatering och Back Office administration
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid med en planerad start vid årsskiftet. Du jobbar kontorstider 8-17 med möjlighet till flex. De första 6 månaderna kommer du inledningsvis att vara anställd som konsult hos TNG. Därefter finns det för rätt person mycket goda möjligheter för en fast tjänst. Tjänsten är placerad i trevliga lokaler i Sollentuna med närhet till goda kommunikationer.

Som konsult är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss på TNG, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

Som person ser vi gärna att du är noggrann, strukturerad och ansvarsfull samtidigt som du är flexibel och prestigelös i din roll. Du förstår vikten av att vara företagets ansikte utåt och är stolt över ditt sätt att hantera affärssystem och supporta inkommande ärenden. Vi söker dig som brinner för support och administration och har ett starkt intresse för teknik. Du är kommunikativ och trivs att arbeta som teknisk support samt duktig på att självständigt driva ditt arbete framåt.

Du bör ha tidigare erfarenhet av Pyramid eller av arbete i något affärssystem eller CRM-system, även viss erfarenhet inom industriautomation och lagerhantering är meriterande. Ett krav är dock att du har god systemvana och hanterar Excel. Du har grundläggande kunskaper inom teknik och stort intresse för HTML, ES, Java, Excel Då du kommer att arbeta som teknisk support är det även bra att du kan hanterar svenska och engelska i tal och skrift.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga