TNG IT Digital · Publicerad 7 mars

Trivs du som rekryterare och motiveras av att hitta digitala specialister som möjliggör utvecklingen i IT -Stockholm?

Sätter du kompetens och potential i fokus och ser dig som en konsultativ IT-rekryterare? Nu söker vi fler modiga och nyfikna rekryterare till TNG IT Digital för att vidareutveckla våra kunder och oss som grupp. Här jobbar du i nära samarbete med många välkända företag som befinner sig i digital transformation.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?
  • en tydlig vision om fördomsfri rekrytering där våra beslut är värderingsstyrda
  • ett team som stävar efter att utvecklas genom att ta nya vägar inom rekrytering som agilt arbetssätt, moderna verktyg och AI. Allt för att skapa en roligare och effektivare vardag.
  • ständig utveckling i din profession som IT-rekryterare genom workshops, kompetensspridning och inte minst tillsammans med kunderna som ligger långt fram inom ex machine learning och cloud
  • möjlighet till att delta i och driva projekt som bidrar till hållbar och långsiktig utveckling inom branschen, exempel Java4Women
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER
  • du kommer ansvara för hela rekryteringsprocessen för roller inom IT som utvecklare, UX-designers, produktägare, digitala projektledare, webbanalytiker och ledare inom digital transformation
  • du kommer också som rekryterare självständigt vårda och utveckla dina kunder och affärer
  • genomföra konsultativa kompetensbaserade kravprofiler hos kund där ni tillsammans också kartlägger kundens attraktionsprofil
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Här blir du blir en del av ett passionerat team med högt engagemang för rekrytering och IT. Tillsammans med researchers säkerställer du att våra kunder och kandidater får bästa möjliga rekryteringsupplevelse. I din kundportfölj finns både större och mindre företag inom olika branscher. Till din hjälp i det dagliga jobbet finns moderna searchverktyg och målgruppsanpassade digitala kanaler.

Vi delar lokaler med kollegor inom TNG Group vilket bidrar till en fantastisk stämning i ljusa och moderna lokaler mitt i centrala Stockholm med utsikt över Stadshuset och Mälaren.

VEM ÄR DU?

Vi vill att du har tidigare erfarenhet av rekrytering inom IT. Då stora delar av jobbet är självständigt värderar vi din förmåga att driva dig själv framåt och agera taktiskt för att kunna prioritera bland tänkbara situationer. Våra värdeord är snabbhet, personligt engagemang, öppenhet och precision - så våra kunder förväntar sig snabba resultat och återkoppling. Du har minst eftergymnasial utbildning och goda kunskaper i svenska och engelska.

Är du nyfiken och vågar utmana både dig själv och dina kollegor att tänka nytt är det dig vi söker.

INTRESSERAD?

Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 apr
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Rekrytering
Rekryteringen hanteras av
TNG IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga