TNG Tech · Publicerad 8 jan

Till ett innovativt företag som konstruerar, monterar och utför service av vattensprinklersystem söker vi en servicetekniker.

Trivs du att arbeta i en självständig roll och med eget ansvar och vill lära dig allt om installation och montage av vattensprinkler? Vill du bli en del av ett stabilt företag, präglat av entreprenörsanda och tillsammans med dina högpresterande kollegor utveckla verksamheten framåt? Bli en del av vårt kompetenta team och bidra med ditt arbete med vattensprinklersystem som skapar säkerhet och kvalité hos våra kunder. A-Spinkler söker en kundorienterad servicetekniker, välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som servicetekniker inom vattensprinklers hos oss kommer du vara en viktig del i ett starkt team som drivs av att bidra med säkrare vardag för våra kunder. På A-sprinkler satsar vi på vår personal och ser den som vår främsta tillgång. Därför kommer du erbjudas en gedigen introduktion och upplärning. Under minst det första arbetsåret kommer du följa dina erfarna kollegor i det dagliga arbetet för att få de bästa förutsättningar för att på sikt arbeta självständigt ute hos någon av våra kunder. Välkommen till ett företag som präglas av en välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen av att leverera de bästa sprinklerlösningar.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som servicetekniker arbetar du med eget ansvar och flera projekt samtidigt. Vi erbjuder dig arbete på stora och medelstora gallerior/shoppingcenter med välutvecklade och moderna vattensprinklersystem. Dina arbetsdagar kommer innebära en stor variation och arbetsuppgifterna kommer att omfatta följande:
 • anpassning av vattensprinklersystem i samband med byggnationer, ombyggnationer och ändringar av arbetsytor
 • reparationer av uppkomna skador på sprinklersystem
 • testning av sprinklersystem
 • framtagning av dokumentation och rapporter på utfört arbete gällande tid och materialåtgång
 • ansvara för att material finns på plats och vid behov beställning av material
 • deltaga i besiktningsronder tillsammans med byggare, fastighetsförvaltare och besiktningsmannen
Som servicetekniker hos A-sprinkler och ute hos vår kund är det du som ser och identifierar behov av viktiga reparationer eller förändringar i själva vattensprinkler systemet och har en löpande dialog med vår kund kring säkerhetsfrågor.

Rollen innebär också

Du kommer vara en av våra 20 servicetekniker och arbeta hos våra kunder med geografisk placering norra Stockholm. Arbetstider är oregelbundna och tidiga morgnar och sena kvällar förekommer. Tillsammans med arbetsledningen planerar du och styr mycket av din arbetstid själv varför vi förutsätter att du både trivs och klarar av ett självständigt arbete och trivs med frihet under ansvar.

VEM ÄR DU?
 • Relevant teknisk utbildning eller motsvarande samt ett stort tekniskt intresse
 • Erfarenhet av tekniska fältinstallationer eller teknisk support är meriterande
 • Erfarenhet som tekniker från en kundorienterad roll är meriterande
 • God förmåga att uttrycka dig i både skrift och tal
 • Hög driftkraft och stort engagemang
 • B körkort
Vi tror att du är positiv och att ge service med hög kvalitet är en naturlig del av ditt sätt att arbeta. Du drivs av att hitta den bästa lösningen, är rådgivande och har stort fokus på säkerhet.
Som person är du van att ta individuellt ansvar för dina arbetsuppgifter, men du samarbetar även bra i mindre team. Du är du kommunikativ och duktig på att skapa goda relationer. Då resultatet av ditt arbete innebär säkerhet för verksamheten, ställer vi krav på noggrannhet, ordningssinne och stresstålighet.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga