Talent Recruitment · Publicerad 11 okt 2019

Vi söker för OhlanderGruppens räkning en driven och snabbrörlig redovisningsekonom som på sikt ska ansvara för hela ekonomiavdelningen. Rollen innebär ett övergripande helhetsansvar för löpande redovisningen med löpande avstämningar av balanskonton. Rollen passar dig som vill utveckla din karriär inom ekonomi och vara med på en tillväxtresa i en positiv och föränderlig miljö. I dagsläget finns en CFO som kan bistå med utbildning avseende bl.a. kvartals- och årsbokslut sam resultatanalys.

Rollen avser heltid men kan också vara deltid på minimum 75% till en början. Tjänsten är placerad i Nacka Strand.

Arbetsuppgifter
· Löpande bokföring
· Fakturering och hantering av kundavtal
· Leverantörsreskontra och kundreskontra
· Månatliga avstämningar av samtliga balanskonton inklusive rapportering
· Upprättande av underlag för lönehantering som idag sköts av extern part

Din bakgrund
· 2-4 års erfarenhet av löpande bokföring
· Meriterande om du har arbetat inom IT-branschen eller varit på ett entreprenörsdrivet bolag
· Meriterande om du har arbetat i Microsoft-baserade affärssystem och verktyg

Att arbeta på OhlanderGruppen

OhlanderGruppen erbjuder en spännande miljö med kompetenta och entreprenöriella medarbetare. Det är en platt organisation med fokus på nära samarbete över avdelningsgränser där ständiga förbättringar och engagemang driver bolaget framåt.

Låter detta som en roll för dig? Ansök i så fall omgående då intervjuer sker löpande. Ansök via "ansök-knappen" på www.talentrecruitment.se eller kontakta ansvarig rekryteringskonsult Filip Tu på 0739109662.

Sökord: ekonom, ekonomichef, redovisningsekonom
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
OhlanderGruppen existerar för att ge små och medelstora företag kompetens och resurser för en modern IT-miljö. Vi vet att IT är en stor fråga för många och vi vet också att det är en stor utmaning. OhlanderGruppen satsar hårt på personal och vi har en härlig företagskultur där vi stöttar och ger energi till varandra varje dag. Vi har högt i tak där alla är lika mycket värda och vi finns här för att ge dig som kund den bästa servicen, oavsett vilken IT-fråga det handlar om. Vi är ett tillväxtföretag med tydliga mål och visioner, men samtidigt vill vi växa med kontroll och lönsamhet. Vi genomför många personalaktiviteter varje år, som alla ser som en självklarhet.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga