Taxi Stockholm · Publicerad 22 sept

Vill du få möjligheten att driva ett spännande utvecklings- och förändringsarbete hos Stockholms ledande taxibolag? I rollen som redovisningschef på Taxi Stockholm erbjuds du denna möjlighet tillsammans med din redovisningsgrupp. Taxi Stockholm är ett företag med ett stort driv där möjligheten till förändring är näst intill obegränsad. Du får möjligheten att bidra till att ett redan starkt varumärke blir ännu starkare. Du rapporterar till ekonomichefen och sitter centralt i Stockholm.

Beskrivning av tjänsten

I rollen som redovisningschef leder och fördelar du det dagliga arbetet med personalansvar för 6 medarbetare. Övriga huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:
  • Planering av gruppens arbete mot kvalitativa och kvantitativa mål.
  • Arbetsleda koncernens bokslutsarbete inklusive konsolidering av alla dotterbolag.
  • Säkerställa att en kvalitativ rapportering levereras i tid till ekonomichef och styrelse, och är enligt gällande lagar och regler.
  • Upprätta årsredovisningar och skattedeklarationer.
  • Utveckla rutiner och processer inom redovisningsområdet samt närliggande områden som kundcenter, inköp, IT.
  • Utveckla användandet av affärssystemet NAV tillsammans med systemförvaltare samt säkerställa kvalitet i systemet.
  • Vara ansvarig för kontakt med revisorer och myndigheter.
Vem är du?

För att lyckas i rollen som redovisningschef tror vi att du har relevant akademisk examen och 5-10 års erfarenhet av arbete inom redovisning. Det är önskvärt att du har erfarenhet av transaktionstung redovisning där effektivisering av flöden och automatisering är i fokus. Vidare har du ett systemintresse, erfarenhet av NAV är meriterande. Du har tidigare erfarenhet av personalansvar med dokumenterat gott resultat av ditt ledarskap, du är en engagerad och tydlig ledare som involverar ditt team i förändringsresan och får dem att ta ansvar och att löpande utvecklas. Du är en genomförare som drivs av att identifiera förbättringspunkter och implementera dessa tillsammans med ditt team.

Intresserad?

I denna rekryteringsprocess samarbetar Taxi Stockholm med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Nadja Linder, tel nr 0707-96 95 97. Ansök snarast då intervjuer sker löpande. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV samt personliga brev. Följ anvisad länk. Som en del i Invicis rekryteringsprocess ingår Bakgrundskontroll av slutkandidat.

Kategorier: Ekonomi - Inköp, Management - Chef
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
6 december 1899 bildades Stockholms Droskägarförening, ursprunget till Taxi Stockholm, som idag har drygt 4700 dedikerade medarbetare som arbetar för att ge kunderna bästa möjliga upplevelse av sin taxiresa. Vi utför 23 000 köruppdrag och besvarar 20 000 samtal varje dag året runt! Det blir cirka 8 miljoner köruppdrag varje år med 45 000 passagerare per dygn, vilket ger oss en trafikintäkt på omkring 2 miljarder kronor.

På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga