Tech Data Sweden · Publicerad 15 aug 2019

It's rewarding to work at a company where YOU make a difference!

If you're passionate about the ever-changing IT industry and enjoy working in a fast-paced, collaborative progressive environment, you'll thrive at Tech Data!

Join our team to connect the world with the power of technology!

Tech Data är den ledande IT-distributören på den svenska marknaden med nordiskt huvudkontor i Spånga, norr om Stockholm och lokalkontor i Danmark, Norge och Finland. Med unik kompetens, hög tillgänglighet, effektiv logistik och efterfrågade kringtjänster hjälper vi dagligen våra återförsäljare att på ett kostnadseffektivt sätt sälja och marknadsföra IT-produkter och lösningar till företag, organisationer och konsumenter. Tech Data Services hanterar de affärer som innehåller kundspecifika önskemål och konfigurering av PC/mobil-klienter, datacenter & nätverk, digital skyltning, lagerhotell, leveranstjänster och mycket mer.

Om tjänsten:
Som projektledare på Tech Data Services har du det övergripande ansvaret för att implementera nya tjänsteaffärer. I det dagliga arbetet kommer du också underhålla och övervaka befintliga affärer som kräver tillsyn för att fungera tillfredställande.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
 • Projektledning, koordinering och implementation av nya tjänsteaffärer - dvs. från att en säljare har tagit en affär till att den är inne och rullar.
 • Implementation av nya kunder eller en ny slutkund på ett befintligt konto. Det innefattar bland annat att säkerställa processer, verktyg, rutiner och dokumentation.
 • Projektledning som inte är kopplat till en specifik kund, t.ex. säsongsbaserade affärer som Skol-PC och hantering av tjänster som skapas av Tech Data Europa.
 • Dra lärdomar från varje implementation för att utveckla processer, verktyg, rutiner och dokumentation.
Vi söker dig som...
 • Har ett par års erfarenhet från försäljning, projektledning och koordinering.
 • Har ett intresse för IT-produkter och tjänster.
 • Har ett strukturerat arbetssätt och gillar att skapa ordning och reda.
 • Har en förmåga att få saker att hända - du väntar inte på att saker ska lösa sig självt.
För att lyckas behöver du vara proaktiv och koordinera kravställningar från våra kunder och våra interna avdelningar; bland annat inköp, produktadministration, sälj, order och konfigurationscenter.

Vi ser gärna att du brinner för kontroll och uppföljning men också att du på egen hand kan se möjligheter och på sikt utveckla de tjänster som Tech Data erbjuder.

Övriga kunskaper:
 • Språk, Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
 • IT-kunskap, God IT-kunskap både för att använda IT och för att sälja IT.
 • Microsoft Office-familjen med fokus på Excel. Kunskaper i SAP är meriterande.
 • Logistikkunskap, Grundläggande logistikkunskap är ett plus.
Vi kan erbjuda dig med rätt kvalifikationer och inställning ett arbete i ett internationellt marknadsledande företag där ingen dag är den andra lik. Låter det spännande med ett företag som präglas av högt tempo, verkar på en utmanande marknad och har engagerade medarbetare? Är du dessutom en person som skulle trivas i en organisation med fokus på att leverera rätt produkt i rätt tid och till rätt pris? Då kanske Tech Data skulle vara en attraktiv arbetsplats för dig. För rätt person finns det även goda möjligheter att utvecklas inom Tech Data.

Kontaktperson:
Vid frågor om tjänsten, vänligen maila rekrytering@techdata.com eller kontakta Linus Axén, Affärsområdeschef på 073-866 91 88.

Ansökan:
Vi bearbetar ansökningar löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum. Så sök redan idag! Sista ansökningsdag är 2019-09-15.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga