Teknikföretagen · Publicerad 15 feb

Lockas du av administrativ roll med många kontaktytor? Teknikföretagen söker nu en administratör till Medlemsservice i Stockholm.

Skulle du trivas i en administrativ roll med fokus på medlemsservice? Är du lockad av en kommunikativ roll där du får administrera ärenden och supportera Teknikföretagens medlemmar via både mail och telefon? Då är det dig vi letar efter, läs mer och sök tjänsten redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjlighet att arbeta med omväxlande arbetsuppgifter i en central och viktig roll med många interna och externa kontaktytor. Teknikföretagen är en arbetsgivarorganisation för ca 3900 teknikföretag.Tillsammans med dina kollegor på Medlemsservice, och i tätt samarbete med andra arbetsgivarorganisationer inom Svenskt Näringsliv, ser du till att våra medlemsföretag får bästa tänkbara service.

Dina framtida arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att:
  • kommunicera via mail och telefon med företag som är medlemmar i Teknikföretagen
  • utreda och administrera medlemsföretagens ärenden kring t ex inträde, utträde och överlåtelser
  • administrera och fakturera kurser och evenemang för medlemsföretagen
  • arbeta med registervård
  • utskick av nytt kollektivavtal
  • kontakt med Svenskt Näringsliv och andra arbetsgivarorganisationer
Förutom ovanstående arbetsuppgifter innebär rollen också att arbeta med förbättringsåtgärder och utveckla systemadministrationen kring arbetet med medlemsregistret.

Rollen innebär också

Tjänsten är på heltid med önskad uppstart i mars och du kommer inledningsvis vara anställd som konsult hos TNG dem första 6 månaderna. För rätt person finns därefter mycket goda möjligheter att bli rekryterad för en fast tjänst hos Tenikföretagen. Du arbetar kontorstider mellan 8.15-16.45 samt kortare arbetstid under sommarperioden juni-augusti. Teknikföretagen erbjuder sina anställda och konsulter fri tillgång till gym samt lunchrestaurang i organisationens lokaler. Tjänsten är belägen i mycket fräscha lokaler centralt invid Östermalmstorg med närhet till mycket goda kommunikationer, restauranger och annan service.

VEM ÄR DU?

För den här tjänsten söker vi dig som har:
  • lägst gymnasiekompetens
  • erfarenhet av administrativt arbete, då rollen innebär att utreda och registrera ärenden
  • god erfarenhet av kundservice eller annan serviceroll, då rollen innebär att ha många kontaktytor
  • erfarenhet av fakturering
Utöver ovanstående skall du kunna kommunicera flytande på svenska och engelska i tal och skrift samt kan hantera officepaketet, specifikt Excel. Det är även meriterande om du ha erfarenhet från något CRM-system.

För att lyckas bra i rollen ser vi att du trivs med ett administrativt och strukturerat arbete som innebär många interna och externa kontaktytor. Du har god samarbetsförmåga samtidigt som du är driven och självständig i din roll. Som person är du prestigelös, serviceminded och lösningsfokuserad. Att kunna kommunicera tydligt och pedagogiskt är också ett stort plus i rollen. Utöver detta är du analytisk och positiv till utveckling. För rollen sätter vi också stor lämplighet vid dina personliga egenskaper.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration