Teknikföretagen · Publicerad 8 feb

Nu söker Teknikföretagen en VD-assistent till deras kontor på Östermalm i Stockholm. Läs mer och sök redan idag!

Vill du arbeta i en självständig administrativ roll som erbjuder ett omväxlande och intressant arbete? Vill du arbeta proaktivt och spela en viktigt roll hos en av Sveriges största arbetsgivarorganisationer? Då är detta tjänsten för dig. Teknikföretagen söker nu en VD-assistent till deras kontor på Östermalm i Stockholm då deras nuvarande VD-assistent kommer att gå i pension. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjlighet att arbeta med omväxlande arbetsuppgifter i en central och viktig roll med många interna och externa kontaktytor. Du kommer också att arbeta med mycket koordinering samt arbeta proaktivt genom att ta mycket egna initiativ för att på bästa möjliga sätt stötta VD, styrelsen, Föreningsledningen och AU.
Teknikföretagen erbjuder sina anställda och konsulter fri tillgång till gym samt lunchrestaurang i organisationens lokaler. Du kommer också få ett eget rum i den mycket fräscha lokalen som är belägen centralt invid Östermalmstorg med närhet till mycket goda kommunikationer, restauranger och annan service.

Dina framtida arbetsuppgifter
 • Administration till VD såsom hantering av mejl, kalender och kontakter i Outlook.
 • Resebokningar.
 • Praktiska förberedelser kring möten.
 • Viss ekonomisk administration.
 • Förbereda ledningsmöten, ta minnesanteckningar.
 • Administration kring möten med styrelse, stämma, valnämnder m.m.
 • Arbeta med projektinsats vid exempelvis årsstämmor.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du arbetar vanliga kontorstider mellan 8.15-16.45, men beroende på säsong kan det bli kortare eller längre dagar. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse, som inleds med en gedigen introduktion. Du kommer inledningsvis vara anställd som konsult hos TNG dem första 6 månaderna, och för rätt person därefter bli rekryterad till en fast tjänst hos Teknikföretagen. Vi gör löpande urval, och tjänsten kan tillsättas redan under annonseringstiden. Vi tar ej emot ansökningar via mejl utan hänvisar till att söka direkt via annonsen.

VEM ÄR DU?

För den här tjänsten söker vi dig som har:
 • Flera års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
 • Erfarenhet av styrelsearbete och ledningsgrupper.
 • Gymnasieutbildning.
 • Flytande kunskap i svenska samt engelska tal och skrift.
 • Kunskap i Officepaketet.
 • Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning, gärna inom juridik. Kunskap/erfarenhet från Svenskt Näringsliv eller behärskar tyska i tal och skrift är även det meriterande.
För att lyckas i rollen sätter vi också stor lämplighet vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du som person är självständig, strukturerad, proaktiv samt har en förmåga att självständigt hantera formalia och förutse förberedelsearbete för olika moment. Detta då det är många kontaktytor och hela organisationen arbetar med god framförhållning. Då vissa perioder innebär mer arbete är det också viktigt att du är flexibel, stresstålig och har en god prioriteringsförmåga.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga