Teracom · Publicerad 23 sept

Är du intresserad av att arbeta i en spännande och dynamisk bransch med erfarna och kompetenta kollegor? Vill du arbeta med samhällskritisk infrastruktur där varje sekund gör skillnad? Är du innovativ och gillar att tänka nytt? Då tror vi att du kommer att trivas hos oss.

I en medievärld med accelererande utveckling, efterfrågas våra produkter och tjänster mer än någonsin. Vi sänder ut tv, radio och levererar datatjänster. Vi gör det via världens modernaste marknät; 734 master utrustade med spetsteknologi, lokaliserade över hela Danmark och Sverige. Teracom är en del av koncernen Teracom Boxer Group som även erbjuder betal-tv tjänster via Boxer, koncernen har 700 anställda.

Vi utökar nu vår verksamhet med en projektör. Vi söker dig som vill vara med och bidra till en effektiv hantering av Teracoms projekt. Känner du att projektering av tekniska system i Teracoms och kunders nät är en spännande utmaning i din karriär? Då kan du vara den vi söker till vårt team av Projektörer. Som Projektör kommer du att arbeta med samtliga Teracoms produkter.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:
 • Projektering av anläggningar (mast, hus, kraft, ventilation)
 • Samordning vid bygge av nya anläggningar (i mast, bod)
 • Projektering för montage och installation av utrustning som skall installeras i mast och hus
 • Sammanställa driftsättningsinformation från Design och genomföra driftsättning enligt Designs underlag
 • Sammanställa montage och Installationsunderlag
 • Ta fram uppdragsbeskrivning
 • Göra Materialbeställning för montage och anpassning
 • Resursboka/Säkrar Inköp entreprenad
 • Göra Underlag för arbetsmiljögranskning för installation
 • Uppdatera och upprätta anläggningsdokumentation
 • Ta fram underlag för kostnader för montering, Inplaceringar (anpassningar), installationsmateriel
Du är gymnasie- eller högskoleingenjör inom teknik eller har motsvarande kompetens förvärvat på annat sätt.
Dina sociala egenskaper är av största vikt med tanke på att du ska arbeta mycket med vår personal på Teracom men även med våra kunder. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du har ett väl upparbetat kontaktnät och är van att arbeta med leverantörer och kunder i relevant bransch.

Vi söker dig som har goda kunskaper om projektering och att dokumentera i CAD. Vi ser gärna att du har teknisk kunskap om transmission, broadcast eller IT. Om du har erfarenhet från att bygga/reinvestera större och mindre master så är det meriterande.

Du är social och trivs med att leda och arbeta i grupp och är inte rädd för att ta egna initiativ. Att jobba i projekt och driva saker i mål till överenskommen tidpunkt och med överenskommen kvalitet är en självklarhet för dig. Du kommer ofta att agera sammanhållande i de ärenden du driver.

Övriga krav
 • Meriterande är innehav av höjdintyg
 • Körkort klass B
 • Tjänsten är säkerhetsklassad varför godkänd registerkontroll krävs.
Placeringsort
Någon av Teracoms kontor i Sverige (bland annat Stockholm, Göteborg, Malmö eller Sundsvall), arbete under normal kontorstid, resor inom Sveige förekommer i tjänsten.

Mångfald
På Teracom Boxer Group anser vi att olikheter mellan människor bidrar till ett dynamiskt, kreativt och utvecklande arbetsklimat. Vi ser därför varje rekrytering som ett sätt att öka mångfalden i företaget.

Ansökan
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 2016-10-14. Ansökningarna hanteras löpande så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta Åsa Arnerdal, gruppchef på telefon 08-555 421 49 eller asa.arnerdal@teracom.se
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga