Teracom · Publicerad 5 feb

Skjuter från höften? Just lagt över hela IT-driften i Azure? Inte dokumenterat en rad sen 2015? - Ajdå.

Teracom, som äger det svenska mastnätet för utsändning av radio och TV, söker en IT arkitekt. Företaget har siktet inställt på nya utmaningar och breddar användningsområdena för sina nät. Som IT arkitekt har du ett viktigt ansvar att hålla ihop helheten av Teracoms system, samtidigt som du är med och tar fram nya lösningar för det alltmer digitala Sverige.

Kraven på IT-säkerhet har ökat markant under 10-talet och det reflekteras i hur Teracom digitaliserar. Det är avgörande att arkitekten förstår när och hur olika tekniker är lämpliga att använda baserat på vilken information som hanteras. Molnet kan t ex inte användas för viss information som är skyddsvärd ur ett samhällsperspektiv. Samtidigt får inte systemfloran krånglas till så att den blir ohanterlig.

Teracoms IT-avdelning har stora ambitioner för att gifta strukturerat informationssäkerhetsarbete med agila arbetssätt vilket kräver nytänkande och till viss del att bryta ny mark. Vi tror att just du vill vara med och driva detta!

Vi söker dig som;
  • Förstår vitsen med agila arbetssätt och vilka problem de är tänkta att lösa
  • Imponerar på utvecklare och nättekniker med dina tekniska kunskaper och på sälj och operations med din förståelse för deras behov
  • Kartlägger Teracoms systemflora och ser vad som behöver ändras
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är drivande med fokus på leverans och kan ge vägledning dina kollegor. Med Teracoms IT är du med och driver förändring.

Övrigt
Det är en heltidstjänst stationerad på Kungsholmen. Tjänsten ställer krav på säkerhetsklassning.

Mångfald
På Teracom anser vi att olikheter mellan människor bidrar till ett dynamiskt, kreativt och utvecklande arbetsklimat. Vi ser därför varje rekrytering som ett sätt att öka mångfalden i företaget.

Ansökan
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 28 februari 2018. Ansökningarna hanteras löpande så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta Carl Rönnow, gruppchef på telefon 08- 555 42 17 03 eller carl.ronnow@teracom.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Arkitektur
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga