Teracom · Publicerad 3 okt

Är du intresserad av att arbeta i en spännande och dynamisk bransch med erfarna och kompetenta kollegor? Vill du arbeta med samhällskritisk infrastruktur där varje sekund gör skillnad? Är du innovativ och gillar att tänka nytt? Då tror vi att du kommer att trivas hos oss.

I en medievärld med accelererande utveckling, efterfrågas våra produkter och tjänster mer än någonsin. Vi sänder ut tv, radio och levererar datatjänster. Vi gör det via världens modernaste marknät; 734 master utrustade med spetsteknologi, lokaliserade över hela Danmark och Sverige.

Vi söker nu en teknikspecialist inom Klimat till vår gruppering Teknik & Design inom Infrastruktur. Hos oss får du en unik möjlighet att vara med och utveckla Teracoms anläggningar som är basen för alla tjänster och affärer. Anläggningarna omfattar Kaknästornet, teknikbyggnader, högmaster (+300m), klimat- och kraftanläggningar med reservelverk och UPS. Du kommer ingå i ett team bestående av 11 duktiga teknikspecialsiter.

Om tjänsten
Vi söker dig som har mycket goda kunskaper om ventilationssystem och närliggande system, klimat/kyla för teknikutrymmen och aktiv utrustning, kyla/klimat datahallar, klimat/ventilation för allmänna utrymmen, energibesparing och energieffektivisering. Som person är du van att arbeta självständigt samtidigt som du tycker om att arbeta i team och projektform. Du har tidigare arbetat i projektgrupp eller som projektledare. Du har förmåga att förstå komplexa system och har en pedagogisk förmåga att förklara beroende på mottagare. Du är intresserad av teknik och håller dig uppdaterad om det senaste på marknaden. Du är strukturerad och vet vilka uppgifter som bör prioriteras. Driva projekt - planering av projekt, från uppstart till avslut.

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning som VVS- eller ventilationsingenjör alternativt en teknisk högskoleutbildning. Vidare ska du ha minst fem års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Erfarenhet krävs inom projektering, upphandling och utförande av kyla, klimat, ventilation, entreprenader som:
  • Nybyggnationer/ombyggnation av lokaler för teknik utrustning och datahallar.
  • Förbättringar inom energiområdet med investeringar som ger framtida besparingar i aktiv utrustning. Systemlösningar för klimat, ventilation, kyla.
  • Anpassning av ventilation till lokaler som kontor, personal utrymmen, arbetsplatser, dusch och omklädningsrum.
  • Inköp - göra beställningar utifrån ett ekonomiskt- och kvalitetsperspektiv av material, utrustning och tjänster enligt kalkyl.
  • Arbetsmiljö- och kvalitetsarbete, samt hantera ÄTA.
I uppdraget ovan ingår upprättande av tekniska underlag för upphandling av entreprenaderna, ansvara för tekniska frågor under upphandlingen och utföranden, leda projekten på fält och vara Teracoms ombud och slutbesikta projekten och arkivera relaterade dokument.

Det är meriterande om du har följande kunskap/erfarenhet:
  • Kunskaper inom ritningsprogrammet AutoCAD.
  • Erfarenhet inom tekniska installationer, byggnad och kraft.
  • Kylkompetens.
  • Energikomptens byggnad.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är driven, engagerad och som har god förmåga att få saker gjorda.
Tjänsten ställer krav på säkerhetsklassning. Resor i tjänsten förekommer.

Mångfald
På Teracom Boxer Group anser vi att olikheter mellan människor bidrar till ett dynamiskt, kreativt och utvecklande arbetsklimat. Vi ser därför varje rekrytering som ett sätt att öka mångfalden i företaget.

Ansökan
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 23 oktober 2016. Ansökningarna hanteras löpande så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta Joachim Lejdström, sektionschef på telefon 08-555 420 19 eller joachim.lejdstrom@teracom.se
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga