Tessin Nordic AB · Publicerad 2 aug 2021

Tessin är Nordens största crowdfunding-företag för fastigheter och vi fortsätter att utvecklas till att bli en självklar finansieringspartner för fastighetsföretag i Sverige och Finland. Vi står i startgroparna för en börsnotering innan sommaren, vilket är ett steg till i vår fortsatta expansion.

Tessin grundades 2014 och har sedan dess haft en konstant tillväxt och utveckling med en stark ägarbas.

Vi söker nu en finansieringsrådgivare med ansvar för att ta in nya kunder till Tessin samt utveckla affären med befintliga kunder. Arbetet innebär att ha daglig kontakt med kunder och presumtiva kunder i syfte att sälja in Tessins finansieringstjänster, förbereda kreditpropåer och föredra dessa i kreditkommitté samt ingå avtal med kunder.

Rollen kommer bli en mycket viktig del i Tessins offensiva tillväxtplan och vi söker personer med ambition och förmåga att starkt bidra till Tessins omsättningstillväxt.

Tjänsten innebär följande:
 • Att ha daglig kontakt med potentiella kunder och befintliga kunder i form av fastighetsbolag, fastighetsutvecklare och liknande aktörer i Sverige.
 • Att förbereda underlag för kreditbeslut och föredra dessa kundcase i kreditkommitté.
 • Att ta ansvar för hela kundresan, från första kontakt till utbetalning av lån. Där ingår införsäljning av Tessins finansieringstjänster, utveckla relationen med kunder, föredra kreditpropåer och ingå avtal med kunder.
 • Att leverera nya affärer och därmed intäkter till Tessin för fortsatt tillväxt.
Tjänsten är en heltidstjänst med placering på Tessins kontor i centrala Stockholm. Tjänsteresor inom Sverige förekommer.

Vi söker dig som:
 • Har minst 5 års erfarenhet av att göra kreditaffärer med företagskunder, helst fastighetsföretag.
 • Har en stark egen motor och eget driv att alltid prestera på topp och vill vara med och utveckla Tessin till nästa nivå.
 • Motiveras av att skapa nöjda kunder och utveckla långsiktiga kundrelationer.
 • Tar ett helhetsansvar för sitt uppdrag att leverera nya affärer till Tessin och att leverera en fantastisk kundupplevelse.
 • Kan excellera i en föränderlig miljö som präglas av entreprenörsanda.
Om Transaktions-teamet på Tessin

Vi är ett litet team som jobbar med att göra affärer med nya kunder och utveckla affären med befintliga kunder. Vi har ansvaret för intäkterna på Tessin. Vi hjälps åt och utmanar varandra att hela tiden bli bättre och att skapa ännu nöjdare kunder. Man har eget ansvar för sina kunder och affärer, men vi jobbar mot gemensamma mål. Nyckeln till framgång i teamet är att leverera på topp och att samtidigt bidra till teamets utveckling.

I denna rekrytering samarbetar Tessin med Meritmind.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Alexander Gohari på 072-856 3210 alt alexander.gohari@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
 • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
* Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga