The Boston Consulting Group (BCG) · Publicerad 12 feb

För kunds räkning söker vi nu en lönekoordinator. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start så snart som möjligt. Uppdraget är 4 månader långt, med eventuell möjlighet till förlängning.

Ditt uppdrag

Till vår kund, ett av väldens mest ledande bolag inom management consulting, söker vi nu en lönekoordinator till deras löneteam. Du kommer att ansvara för administration och rapportering till externa löneleverantörer för företagets löner i ett eller flera länder. Du kommer att arbeta i ett tajt och samarbetsorienterat team bestående av ytterligare en lönekoordinator samt en lönechef. Förutom att ansvara för att rätt underlag förmedlas i rätt tid till respektive lönebyrå kommer du ha en supporterande funktion gentemot organisationen och därmed mycket kontakt med personal och konsulter. Vidare kommer du arbeta nära HR-personal i Norden för att säkerställa att anställdas löneuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Din bakgrund

Vi tror att du har cirka 1-2 års erfarenhet av kvalificerat löneadministrativt arbete. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som lönekoordinator och i en internationell miljö är det meriterande, dock inte ett krav. Som person är du drivande, noggrann och strukturerad. Du är serviceminded, har en god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska. Vidare ser vi att du är samarbetsorienterad och inte är rädd för att be om hjälp eller stötta andra.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation - vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modiga och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv och dina kunder.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Johan Fernström (johan.fernstrom@wise.se) och konsultchef Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
26 feb
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner