The Pace · Publicerad 21 juli 2021

Vi letar nu efter en Executive Assistant till vår kund i Kista med start efter semestern. Detta är ett konsultuppdrag på sex månader följt av anställning hos kunden om det är en bra matchning från båda håll.

Ditt uppdrag
I rollen som Executive Assistant kommer du att arbeta koordinerande med att supporta medlem i ledningsgruppen. Du kommer bli personens högra hand och agera spindeln i nätet samt tillhandahålla ett affärsnära stöd på toppnivå. Du kommer arbetat brett där få dagar är den andra lik och du kommer involveras i olika projekt samt vara centrum för kommunikation, administration och planering.

Då samarbetet kommer vara tätt kommer du få möjlighet till en unik inblick i affären som gör att du på sikt kommer kunna driva större projekt och växa i din roll.

Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter:
  • Komplex kalenderhantering samt koordinering av möten och resor
  • Ansvara för resebokningar (inrikes och utrikes) och tillhörande logistik så som transport och hotell
  • Förbereda presentationer och material och se till att materialet är komplett och korrekt inför möten
  • Daglig kontakt med nationella och internationella personer, både internt och externt
  • Projektledning av större och mindre projekt
  • Administrativa ad hoc-uppgifter
Din bakgrund
Vi söker dig som arbetat i en liknande roll tidigare men vill vidare till en roll där du kan överträffa förväntningar och kunna växa vidare in i bolaget. Du är en servicemedveten person ut i fingerspetsarna, är uppmärksam på detaljer och älskar proaktivitet samt att fixa även de små detaljerna till de bästa.

Du är en person som vill utvecklas och utmanas samt använda den kunskap du har med dig från tidigare roller. En framgångsfaktor I denna roll är att vara nyfiken och ha förmågan att prioritera din tid på ett effektivt sätt.

Vidare har du hög integritet och upplever dig själv som en pålitlig person. Du har ett antal års erfarenhet av en assisterande/koordinerande roll sedan tidigare, önskvärt från en stor och snabbrörlig organization. Avslutningsvis är du en utmärkt kommunikatör på både svenska och engelska. Ditt andra spark är Outlook, SharePoint, Microsoft Word och Teams där du navigerar med enkelhet.

När du blir en av oss
Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär, ambitiöst va? Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatansvarig Emma Holster (emma.holster@thepace.se), Konsultchef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig.

Eftersom det snart är semestertider så kan vår återkoppling dröja men vi lovar att återkomma till dig så snart vi kan, så håll ut. Vi kommer bearbeta urvalet under vecka 30 och sedan återuppta processen med vidare intervjuer från och med den 16/8.

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
16 aug 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga