The Pace · Publicerad 15 juli 2021

Om The Pace
The Pace, som är ett affärsområde inom Wise Professionals, är specialiserade på rekrytering och konsultuthyrning av tjänster inom administration och vi tillsätter bland annat roller som administrativ chef, VD-assistent, Executive Assistant, Facility Manager, Office Manager, koordinator, administratör, receptionister, sälj-, jurist- och kontorsassistent.

The Pace startade 2017 och det har varit en mycket framgångsrik resa med en stark tillväxt och vi är nu ett team på sju personer - Stina, Johan, Emilie, Christina, Emma och Marie.

Det har hänt mycket under åren och vi har bland annat startat ett stort digitalt event för administratörer - Administration Day. Vi driver en satsning som heter Virtual Executive Assistant och vi leder två mycket framgångsrika nätverk.

Vårt namn står för takt och fart, och det är något som genomsyrar hela vårt team och tillsammans har vi hjälpt många kunder och kandidater att hitta rätt person och rätt roll. Vi utmanar rekryteringsbranschen och att komma till oss innebär att du får jobba med ett gäng modiga, proffsiga och nyfikna kollegor.

Hos oss är det ingen som står med stämpelklocka utan vi litar fullt ut på att alla tar sitt arbete på fullaste allvar. Vi kommer att vara på plats ca 50 % av vår tid på kontoret och resterande 50% kan man arbeta hemifrån om man så önskar.

Vi arbetar branschbrett med starka varumärken och Wise Professionals är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap. Vi sitter i superfina och nyrenoverade lokaler på Linnégatan 87. Vi kallar det rosa huset för ”House of Wise”.

Vill du lära dig mer om oss, kolla in www.thepace.se, www.wise.se och www.wisegroup.se

Rollen som junior rekryteringskonsult
Vi söker nu dig som är i början av din karriär, kanske har du arbetat som researcher, TAS eller med ett serviceyrke i några år och du har en relevant akademisk utbildning eller motsvarande i bagaget.

För oss så är din personlighet viktigast och vi vill att du har som ambition att på sikt självständigt arbeta som konsultchef eller rekryteringskonsult. Tanken är att du efter något år ska känna dig redo att driva uppdrag från start till mål - från införsäljning hos kund till påskrivet anställningsavtal och uppföljning med kund och kandidat.

Som junior rekryteringskonsult kommer du att arbeta nära vår rekryteringskonsult och våra konsultchefer och du kommer att få full insyn i våra kunders rekryteringar och bemanningsuppdrag. Vi kommer att lära dig allt vi kan och dina arbetsuppgifter kommer att variera men vanligt förekommande är:
  • Vara med på kundmöten och delta i kravprofilstagning
  • Skriva annonser
  • Hantera ansökningar i vår databas Ponty
  • Searcha på LinkedIn
  • Genomföra telefonavstämningar, hålla i intervjuer och ordna referenstagningar via Refapp
För att du ska vara i din fulla potential i rollen som junior rekryteringskonsult så behöver du ha ett starkt grit och ha lätt för att skapa förtroende och att sätta dig in i kunders och kandidaters behov. Vi ser att du är nyfiken, modig och vill ligga steget före. Du är en person med stor social förmåga och för dig är det naturligt att nätverka och att träffa människor är bland det bästa du vet!

Du är van att arbeta proaktivt, du gillar att hitta lösningar och du vill göra saker på nya sätt. Du är initiativrik och du ser möjligheter i allt du tar dig för.

Vill du veta mer?
Vi ser gärna sökanden med olika bakgrunder eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation. Vi är majoriteten tjejer i teamet så vi ser gärna manliga sökande!

Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på thepace.se där du får svara på några frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter semestrarna och vi är tillbaka vecka 33.

Vid frågor om rollen eller processen, vänligen maila marie.boden@thepace.se eller christina.stenbeck@thepace.se.
Eftersom det snart är semestertider så kan vår återkoppling dröja men vi lovar att återkomma till dig så snart vi kan, så håll ut.

Vi ser fram emot din ansökan!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga