The Place AB · Publicerad 29 okt 2019

Nu söker vi en administratör till Lärarförbundets enhet för politik & påverkan!

Tjänsten
Du kommer att administrera stora och små konferenser och möten samt boka lokaler, hotell och resor. Du kommer vara den administrativa spindeln i nätet för Lärarförbundets föreningar för skolledare och studenter samt referensorgan. Viktiga delar i ditt arbete kommer vara att sitta med och föra protokoll vid styrelsemöten, registrera avtal och remisser samt sända iväg yttranden. I rollen ingår vidare olika delar av enhetens administration som att hålla ordning i konferensrum, kopieringsrum och att kontera fakturor. Du möter i din roll många olika grupper av medlemmar där din förmåga att ge service och att skapa goda relationer kommer vara avgörande för hur du lyckas.

På avdelningen kommer du arbeta tillsammans med bl.a. flera utredare och tillsammans med chef för enheten är ni 11 kollegor totalt. Hos Lärarförbundet får du chansen att arbeta i en dynamisk arbetsgrupp, här är det högt i tak och en hjärtlig stämning.

Kvalifikationer
Följande kvalifikationer ser vi som lämpliga för tjänsten:
 • Tidigare erfarenhet från liknande administrativ roll
 • Tidigare erfarenhet av att föra mötesprotokoll
 • Hantering av reseräkningar
 • Goda kunskaper i fakturahantering
 • Erfarenhet av kurs/konferensadministration
 • Mycket god systemvana och gärna erfarenhet av Agresso, dock inget krav
 • Du har en gymnasieutbildning och gärna akademiska kvalifikationer
 • Det är meriterande om du har erfarenhet av skolfrågor och/eller fackliga organisationer
Personligt
Vi söker dig som är driven, strukturerad och engagerad. Du har en positiv och lösningsfokuserad inställning och bidrar med servicetänk i alla led och kan arbeta självständigt. Vidare tror vi att för att lyckas i rollen krävs det en god organisationsförmåga, du är snabblärd och har en god prioriteringsförmåga.

Om arbetsplatsen:
Att jobba på Lärarförbundet innebär att arbeta med Sveriges mest diskuterade fråga. Skolan är avgörande för Sveriges framtid. Vi brukar säga att allt börjar med en bra lärare. Och lärare ska ha bra löner och bra villkor. Vi som jobbar här vill vara personliga, öppna, framåtsyftande, fokuserade och aktiverande, det är också egenskaper vi söker när vi letar efter nya medarbetare. Allt för att skapa goda förutsättningar och medlemsvärde för 232 000 lärare. I Lärarnas hus i Stockholm arbetar ungefär 150 personer och ytterligare cirka 120 kollegor är fördelade på 11 regionkontor. Vi har också 19 000 medlemmar som engagerat sig i olika förtroendeuppdrag.

Arbetstid/Varaktighet
Heltidstjänst, konsultuppdrag på 11 månader
Arbetstid: Kontorstider, 37,5 h/vecka med möjlighet till flex
Startdatum: Önskvärt 2 december

The Place - Where happy work happens
Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra - du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Några förmåner som medarbetare hos The Place:
 • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
 • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
 • Onboardingplan
 • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
 • Friskvårdsbidrag
 • Specialerbjudanden
 • Mentorskap
 • Nätverksträffar
 • Kompetensutveckling
Vänta inte på bättre tider - intervjuer sker löpande och rollen kan tillsättas inom kort. Sök därför direkt!

Nyckelord: administratör, assistent, Agresso, Excel, reseräkningar, Stora Essingen
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
The Place är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 nov 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga