The Place AB · Publicerad 15 okt 2021

Vi söker för rekrytering till Protector Försäkring högt motiverade medarbetare till deras växande organisation. Den som lyckas knipa platsen som Kundservicemedarbetare kommer erbjudas en spännande roll med mycket goda utvecklingsmöjligheter. Låter det roligt, spännande och intressant? Det är det också!

Rollen

Här erbjuds du en bred och lärorik roll med stort kundfokus på ett företag som ser till individens potential. Självklart vill du göra ett riktigt bra arbete i first line kundservice men framöver hoppas vi att du även vill utvecklas vidare inom företaget och lyfta organisationen till nya höjder. Här är det mesta möjligt. I rollen som kundservicemedarbetare ingår du i en sammansvetsat team med ett gäng trevliga kollegor som har kul och jobbar tätt tillsammans. Du kommer arbeta på Protectors kontor beläget i Kungsträdgården med närhet till allt vad staden kan erbjuda. För den som gillar träning finns tillgång till eget gym i byggnaden (med PT för grupper), samt gemensamma aktiviteter som tex. paddel och löpargrupper. Låter det roligt, spännande och intressant? Det är det också!

Arbetsuppgifter

I rollen är du en viktig första kontakt för företagets kunder och sätter alltid god service som högsta prioritet. Du kommer att jobba i first line-supporten och några av dina dagliga arbetsuppgifter består av:
  • Kundservice via telefon och mail
  • Skaderegistrering av nyskador till företagskunder
  • Försäkringsadministration
  • Ad hoc arbetsuppgifter från skadeserviceavdelning
Din bakgrund

För att passa och göra succé i rollen ser vi gärna att du har:
  • Tidigare erfarenhet av kundservice är ett stort plus
  • Gymnasieutbildning
  • Flytande svenska och goda kunskaper i engelska
Vem du är

Även om dina tidigare erfarenheter är viktiga så är dina personliga egenskaper det mest avgörande. Vi söker dig som är målinriktad, ansvarsfull och effektiv. Du är serviceinriktad, har en hög ambitionsnivå och drivs av att ständigt utmanas. Du är även nyfiken, vågar ifrågasätta och trivs med att arbeta i högt tempo mot uppsatta prestationsmål. Låter det som du? Vänta inte på bättre tider utan sök redan idag!

Om Protector Försäkring

Protector Försäkring är ett skandinaviskt försäkringsbolag som är noterat på Oslobörsen. Företaget grundades i Norge 2004 och har sedan dess haft en snabb och lönsam tillväxt. Protector erbjuder försäkringar till företag och offentliga verksamheter och distribuerar produkterna genom utvalda försäkringsmäklare. Under 10 års tid har företaget vuxit snabbt och verksamheten omfattar idag närmare 400 anställda; i Norge, Sverige, Danmark, UK och Finland.

Arbetstid/Varaktighet

Direktrekrytering/Tillsvidare
Heltid, 8-17 med flextid
Startdatum: Snarast

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag - och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
11 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst

Inga fler liknande jobb tillgängliga