The Place AB · Publicerad 26 nov 2021

Vi söker för rekrytering till Protector Försäkring en senior Personskadereglerare inom c-skador, persontrafik. På företaget erbjuds du en intressant, givande och viktig roll med goda utvecklingsmöjligheter och individanpassad onboarding.

Rollen

I rollen som Personskadereglerare kommer du att utreda, bedöma och förmedla beslut till kunden och arbeta självständigt mot kunden eller dennes juridiska ombud. Du hanterar flera parallella ärenden via både telefon och brev. Ditt utredningsansvar innebär kontakter med sjukvård, arbetsgivare, fackförbund och myndigheter. Du handlägger ärenden inom persontrafik, c-skador utifrån en skadeståndsrättslig grund. Du kommer att jobba i ett härligt team med trevliga kollegor och även fungera som ett bollplank för stöttning och råd till mer juniora kollegor. Du kommer även att sitta med i trafiknämnden och behöver kunna hantera detta.

Protectors kontor är beläget i Kungsträdgården med närhet till allt vad staden kan erbjuda. För den som gillar träning finns tillgång till eget gym i byggnaden (med PT för grupper), samt gemensamma aktiviteter som tex. padel och löpargrupper. Tjänsten är en direktrekrytering på heltid med start omgående (med hänsyn till uppsägningstid).

Arbetsuppgifter

I rollen är du en viktig kontakt för företagets kunder och sätter alltid god service som högsta prioritet. Dina arbetsuppgifter består av:
 • Skadereglering av persontrafikskador nivå c
 • Hantera, bedöma och delge ärenden via telefon och brev
 • Kommunikation med kund, ombud och trafikskadenämnden
 • Försäkringsadministration
 • Interna kontakter
 • Bidra till kompetensförsörjning till skadereglerare av A och B skador.
 • Arbeta med KPI:er
Din bakgrund

För att passa och göra succé i rollen ser vi gärna att du har:
 • En godkänd IFU utbildning
 • Minst fem års erfarenhet från att ha jobbat med persontrafik och c skador.
 • Flytande svenska och goda kunskaper i engelska
 • Goda kunskaper i Officepaketet
Vem du är

Vi söker dig som är målinriktad, ansvarsfull och har en mycket god samarbetsförmåga. Du har en hög ambitionsnivå och är noggrann och strukturerad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Protector Försäkring

Protector Försäkring är ett skandinaviskt försäkringsbolag som är noterat på Oslobörsen. Företaget grundades i Norge 2004 och har sedan dess haft en snabb och lönsam tillväxt. Protector erbjuder försäkringar till företag och offentliga verksamheter och distribuerar produkterna genom utvalda försäkringsmäklare. Under 10 års tid har företaget vuxit snabbt och verksamheten omfattar idag närmare 300 anställda; i Norge, Sverige, Danmark, UK och Finland.

Arbetstid/Varaktighet

Direktrekrytering/Tillsvidare
Heltid, 8-17 med flextid
Startdatum: Snarast

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag - och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
26 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst

Inga fler liknande jobb tillgängliga