Thomas Cook · Publicerad 18 jan

Senior utvecklare som vill ta steget mot arkitektur hos Thomas Cook på Kungsholmen i Stockholm

Är du redo för nästa spännande steg i karriären? Thomas Cook kan erbjuda dig en utmanande roll där du som senior utvecklare kommer ha det övergripande ansvaret för applikationer och lösningsdesign i ditt team. Du kommer dagligen att arbeta med andra utvecklare, kravanalytiker och arkitekter. Tillsammans kommer ni att designa lösningar som är robusta, skalbara och framtidssäkrade. Dina sociala och kommunikativa färdigheter är värdefulla i det att du kommer fungera som mentor och stötta dina teammedlemmar i alla delar av den agila utvecklingsprocessen.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Thomas Cook erbjuder dig möjligheten att få finnas i en tekniskt driven och agil verksamhet där ledningen har stort förtroende och engagemang i den digitala affären. Eget ansvar och initiativtagande är två viktiga budskap inom organisationen. Vidare kan Thomas Cook erbjuda dig ett stimulerande jobb där IT- avdelningen har ett tätt och framgångsrikt samarbete med verksamheten. På Thomas Cook berättar anställda att de har roligt, bryr sig om varandra och är engagerade i det fortsatta utvecklingsarbetet. Thomas Cook strävar alltid efter att leverera det bästa till sina kunder och användare.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som senior utvecklare kommer du arbeta med utveckling och arkitektur i våra centrala system runt produkten. Dessa system stödjer affärsprocesserna kring flyg, hotell, tillval, prissättning samt söka och boka.
  • I din roll har du det övergripande ansvaret för applikationer och lösningsdesign i ditt team.
  • Driva nyutveckling och komma med nya lösningsförslag tillsammans med kravanalytiker/produktägaren
  • Du kommer ha en ledande roll i teamet och kontinuerligt jobba med at inspirera, leda och stötta andra medarbetare på en teknisk nivå
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer tillhöra ett team om 8 personer och är en heltidstjänst med placering på IT-avdelningen på Vings/Thomas Cook huvudkontor i Stockholm.

VEM ÄR DU?

Vi ser att du har en gedigen bakgrund inom utveckling och erfarenhet av tjänstebaserad arkitektur (SOA, event driven architecture). Vi tänker oss tekniker och ramverk som C#, ASP.NET MVC, WCF, JavaScript, SQL Server, Elastic Search och RabbitMQ. Du har förståelse och erfarenhet av att arbeta i en organisation som ställer höga krav på tillgänglighet och prestanda. Har du erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö är det meriterande. Du har en innovativ ådra, är analytisk och van att se affären i sin helhet. I rollen kommer du att ha kontakter inom hela koncernen vilket innebär att både svenska och engelska är ett krav.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Arkitektur
Rekryteringen hanteras av
TNG IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga