Thomas Cook · Publicerad 8 nov

Är du i grunden utvecklare och tilltalas av innovation och framåtanda? Thomas Cook anställer en Devops Analyst till Stockholm

Är du en person som insett Devops möjligheter och i det bidra till att Thomas Cook tar nästa viktiga kliv i sin digitala utveckling?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Thomas Cook erbjuder dig möjligheten att få finnas i en tekniskt driven verksamhet där ledningen har stort förtroende och engagemang i den digitala affären. Här finns både en egen datahall med all IT inhouse samt en del tjänster som driftas i Azure. Du blir erbjuden en spännande roll som Devops Analyst och kommer driva både automatisering- och Continuous Delivery-arbetet framåt. Du kommer att ingå i ett team med engagerade kollegor bestående av Devops utvecklare, utvecklings DBA:er och tekniska analytiker, och tillsammans utgör ni en viktig pusselbit i Thomas Cooks fortsatta förändringsarbete i linje med Thomas Cooks "Cloud first" strategi framförallt med fokus på PaaS (plattform as a service). Som anställd på Thomas Cook får du ta del av vinstutdelning, jobbar mot tydliga personliga mål samt fina rabatter på resor.

Dina framtida arbetsuppgifter

Din roll kommer att vara bred till sin karaktär.
  • Du kommer ta ett steg upp och ta ett helhetsgrepp över devopstänket
  • Ta fram riktlinjer, rutiner och processer för hur företaget jobbar med molntjänster (primärt i Azure), performance kpi:er och automatisering.
  • Vidare kommer du att dokumentera, analysera och ta ägandeskap kring specifika verktyg kopplat till Continuous delivery
  • Är du intresserad av applikationssäkerhet kopplat till utveckling i molnet är det en merit och utvecklingsmöjlighet för dig.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ingå i Devopsteamet som idag består av 8 personer där ni tillsammans supportar 14 (främst)utvecklingsteam och huvudkontoret är placerat på Kungsholmen (DN-skrapan).

VEM ÄR DU?

Du har en bakgrund som utvecklare inom .NET. Du har både arbetat hands on och strategiskt inom Devops. Du har erfarenhet av att ha arbetat med analys, rutiner och riktlinjer. Du ska ha en vilja och ett mindset att jobba enligt Devops. Erfarenhet från tex, automatisering, Continuous Delivery, Docker och molntjänster (Azure/AWS) är meriterande. Dina personliga egenskaper väger tyngre än ditt CV.
För att vara framgångsrik i rollen som Devops Analyst ser vi att du har goda kommunikativa färdigheter och trivs att finnas och verka i en snabbrörlig organisation som präglas av glädje och framåtanda. Thomas Cook är synonymt med resande och vi tänker därför att du både uppskattar det i sin bokstavliga bemärkelse men också metaforiskt. Vi ser att du vill vara del och påverka i den resa som Thomas Cook påbörjat. En viktig personlig egenskap är din förmåga att kunna vara pragmatisk och förändringsbenägen (öppen för nya lösningar). Du är prestigelös och tilltalas av att arbeta långsiktigt.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Rekryteringen hanteras av
TNG IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga