Tingent · Publicerad 10 juni 2021

Jobbar du med rekrytering och har en förståelse för olika delar inom IT? Saknar du affärsfokuset, relationsbyggandet och effektiviteten i ditt arbete idag? Om detta stämmer in på dig så är det mycket möjligt att det är just dig vi söker efter till rollen som Partner Relations på Tingent!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Tingents räkning en Partner Relations. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Tingent. Du kommer bli en del av ett härligt gäng som älskar sitt jobb och som alltid är på jakt efter att stänga nästa affär och fira det såklart. Givetvis är det minst lika viktigt med den sociala samhörigheten och att få hänga med sina kollegor därav kan du förvänta dig en och annan aktivitet samt utlandsresa när pandemin tillåter det.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Tingents önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

I rollen som Partner Relations kommer du främst att arbeta med att bygga- och underhålla relationer med Tingents nätverk. Hur du bygger dessa relationer är upp till dig men du behöver säkerställa att du i nästa steg kan matchar rätt konsult mot rätt uppdrag. Du förväntas löpande utöka ditt nätverk genom att träffa och lära känna nya konsulter och aktivt ta nya kontakter exempelvis genom att närvara vid event och meetups och/eller searchar via LinkedIn. När en förfrågan kommer ifrån kund förväntas du effektivt kunna matcha efterfrågan till rätt kontakt i nätverket för att på ett effektivt sätt få fram kandidater.

Vi söker dig som

Drivs av att göra affärer och som tar initiativ till att genomföra aktiviteter som påverkar ditt och organisationens långsiktiga resultat. Du är helt rätt för rollen som Partner Relations om du har en god affärsmässighet och förmåga att skapa relationer. Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom IT-rekrytering alt. researcher inom IT. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Officepaketet samt uttrycker dig väl både skriftligt och muntligt på svenska såväl som engelska då arbetet kräver det.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos som Partner Relations. Du är ansvarstagande och självgående samt har en förmåga att driva ditt eget arbete i målets riktning. Din förmåga att samarbeta och enkelt skapa relationer till både kunder och kollegor kommer vara helt avgörande för hur du kommer lyckas i rollen. Vi ser gärna att du har en förmåga att ta initiativ och är nyfiken, det finns alltid något spännande runt hörnet.

START: Ganska omgående, eller när du kan du?
OMFATTNING: Tillsvidare
STAD: Stockholm,
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Marija Biletic

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Läs mer om Tingent här
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 aug 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering

Inga fler liknande jobb tillgängliga