Total Resurs · Publicerad 16 dec 2019

Vi söker dirfttekniker för uppdrag på Sveriges Radio med start så snart som möjligt!

Dina arbetsuppgifter

It-avdelningen består av 6 personer varav 3 personer som arbetar med web- och serverdelen. Det dagliga arbetet består av uppdatering av Webb-plattformen tillsammans med drift av server . Det handlar om integrationer och uppdateringar i den tekniska miljön. Det är en sammansvetsad it-grupp där "vanliga" kontorstider gäller. SR ligger nära Gärdet med bra kommunikationer. Uppdraget är inledningsvis ca 6 månader men du erbjuds en anställning hos oss.

Din profil

Vi söker dig som vill arbeta som konsult, alternativt om du arbetar som underkonsult idag.

Kunskaper:
  • Goda kunskaper i VMM Hyper-V
  • Kunskap i drift av Microsoft servrar
  • Kunskap av MS SQL
  • Powershell
  • Linux * Active Directory "AD"
  • Kunskap i drift av webb plattform
  • Goda kunskaper i IIS
  • Erfarenhet av övervakning och vana att hantera akuta situationer som uppstår
  • Erfarenhet av CDN Content Delivery Network
Vi erbjuder

Sveriges Radio ett svenskt stiftelseägt och skattefinansierat medieföretag som har till uppgift att bedriva radioverksamhet i allmänhetens tjänst (public service) . Verksamheten ska bedrivas självständigt i förhållande till såväl staten som olika ekonomiska, politiska och andra intressen. SR sänder reklamfri radio i fyra rikstäckande och 25 lokala radiokanaler i FM-nätet; digitalradio i DAB-nätet över storstadsområdena och Norrbotten; samt Internet-radio. Företaget ägs av Förvaltningsstiftelsen för SR, SVT och UR som har bildats av svenska staten. Dagligen har man ca 4,2 miljoner lyssnare. Sveriges Radio har ett samhällsbärande uppdrag att nå ut med radio till hela landet. För att åstadkomma detta viktiga uppdrag är man helt beroende av IT och teknik av olika slag. Bland annat finns en stor teknikenhet som ansvarar för drygt 300 system. Den tekniska miljön är komplex och många system är integrerade med varandra.

Har du några funderingar kring tjänsten?

Kontakta:
Julia Lööv, Rekrytering
julia.loov@totalresurs.se, 073 522 70 81
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 130 medarbetare, varav 60 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT-integration, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med. Vår ambition är att vara den bästa arbetsplatsen.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 feb 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult

Inga fler liknande jobb tillgängliga