Total Resurs · Publicerad 11 dec

Vi söker juniora systemutvecklare till ett av världens ledande konsultföretag som vill vara med och påverka framtiden!

Om kunden

Företaget är en av världens största oberoende leverantörer av IT-tjänster med ett stort nätverk av experter, i olika branscher i 120 olika länder världen över. Tillsammans med bolaget kommer du agera rådgivare till kunder och arbeta med flera av de största världsledande varumärkena med allt från avgörande punktinsatser i en enda affärsfunktion till stora långsiktiga outsourcingtjänster och komplexa systemintegrationer som sträcker sig över flera verksamheter och funktioner.

Vår kund erbjuder

Vi söker nu nya talanger, redo att axla rollen och med driv att leverera förstklassig IT, avancerad teknik och digitala lösningar.

Som analytiker inom IT & Digital på företaget, kommer du ingå i ett team med levereras av stora, komplexa program som integrerar affärsprocesser och teknik. Du är inriktad och specialiserad på design, utveckling, testning, integration och leverans av funktionella och branschlösningar för kunder, baserat på både befintliga paketsystem eller skräddarsydda. Du och ditt team går i spetsen för teknisk innovation och utgör ryggraden i verksamheten för systemintegration.
Du erbjuds också:
  • En mentor och yrkesvägledaren som tillsammans hjälper dig att definiera karriärsmål och stödja dig att fullfölja dina professionella mål.
  • Omfattande utbildning, som omfattar affärskunskap, teknisk- och yrkesskicklighet för att specialisera dig inom det område du brinner för.
  • Möjligheten att ansöka till företagets "Indien Exchange Program" där du får resa till Indien
  • Tillgång till det globala nätverk av tekniska branschexperter, liksom det bibliotek av programvaror och verktyg som finns.
  • Inspirerande ledarskap och kollegor som coachar dig i ditt dagliga arbete
Den här chansen vill du inte missa! Företaget erbjuder en enastående start på din karriär. Du kommer att vara en viktig del av en stark gemenskap där man delar erfarenheter och kunskap för att utöka ditt nätverk.

Kompetens

Har du en IT-inriktad examen från högskola eller universitet? Är du tekniskt kunnig med ett stort intresse för IT och vill kunna klättra och göra karriär? Om du är intresserad av att arbeta i en föränderlig IT- och digital miljö, tillsammans med de bästa människorna med främsta kompetenserna på marknaden så är det här rätt roll för dig! Du har lätt för att förstå och översätta kunders behov till en lösning som fungerar som länk mellan krav och implementerade systemet.

Vi söker dig med en slutförd akademisk utbildning exempelvis inom Data- och Systemvetenskap. Kanske har du nyligen eller håller på att avsluta ditt examensarbete och känner dig redo att kasta sig ut i arbetslivet eller om du arbetat en kortare tid. Meriterande om du besitter kunskaper inom olika affärssystem, Cloud applikationer och teknik kring cloud.

Personliga egenskaper

Då du kommer arbeta i projekt nära kunden, är det viktigt att du har hög social kompetens och är en god kommunikatör. Som person är du analytisk och har lätt för att hitta kreativa lösningar.

Visst låter det som en roll för dig?

Vi erbjuder

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta: Linda Olin Hall, Konsultchef
073- 522 70 83
linda.olin@totalresurs.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 130 medarbetare, varav 60 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT-integration, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med. Vår ambition att vara den bästa helhetsleverantören av IT.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare