Total Resurs · Publicerad 4 sept

Vi söker en affärsdriven Konsultchef som vill vara med och bygga upp någon nytt!
Vi växer och satsar därför stort. Du kommer att bygga upp och ansvara för vårt nya affärsområde inom Office-tjänster och arbeta med hela kedjan från kontakt med kund via kandidater till intervjuer och personalansvar. Vi har sedan starten 2011 etablerat ett stort nätverk inom IT men då våra kunder efterfrågar ett bredare utbud är vi inte sena att nappa. Vår framgångsfaktor är vårt personliga engagemang och höga kvalité.

Personliga egenskaper

Vi söker nu en kollega som är lika driven och har samma passion för vårt jobb som vi! Vi vill ha dig som kan kombinera en stark affärsmässig drivkraft med en fingertoppskänsla för entreprenörskap och människor. Vi ser gärna att du kommer från liknande bransch men med en vilja att kunna vara med och påverka och bygga upp någon eget. Vi tror även du besitter ett säljfokus som är orubbligt.

Vi erbjuder

Hos oss sätter vi alltid våra medarbetade i fokus. Trivs man på jobbet kommer man också göra resultat och må bra. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och det ska märkas. Som anställd hos oss får du möjlighet att ta del av en rad olika förmåner. Vi erbjuder bra fast lön med bonus utan tak men också friskvård, personalbil och tjänstepension. Alla erbjuds en tydlig och utmanande kompetensutvecklingsplan, som vi tillsammans sätter upp utifrån dina mål och visioner. Självklart står vi för alla kostnader kring utbildning, kurser och certifieringar. Välkommen med din ansökan! Du är en viktig del i vårt vinnande lag! Urval och intervjuer sker löpande.

Skicka din ansökan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är inget traditionellt bemanningsföretag. Vi sätter kvalitet framför kvantitet. Genom ett personligt engagemang och med individen i fokus skapar vi givande och hållbara relationer.
Vi tror just att det vinnande konceptet handlar om att omge sig med engagerade människor. Det är inte enbart ett företags visioner eller en slående uppfinning som gör oss konkurrenskraftiga och lyckosamma, utan det är människors engagemang. Människor som får utvecklas och använda hela sin potential och kraft kan nå hur långt som helst.

Vårt mål är enkelt: Du ska nå dina. Framgång föds ur engagerade människor.

Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT-integration, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga