Total Resurs · Publicerad 7 okt 2019

Har du erfarenhet av migrering av nätverk, konfiguration av switchar, brandväggar och Wifi? Då är det här ett perfekt jobb för dig!
Vår kund står inför inför ett skifte från att ha haft nätverket helt outsourcat till att ta hem det till egen drift med tillsammans med partner.

Dina arbetsuppgifter

Miljön består mestadels av Cisco men man har redan påbörjat att byta ut till Juniperswitchar, Fortinetbrandväggar och Fortinet (Meru) Wifi. I jobbet ingår att standardisera en grundkonfiguration av switchstackar, brandväggar och Wifi. Även dokumentera samt att se till att kompetensen förs vidare till support och dagligt arbete. Du kommer vara en del av ett team på tre personer där även eventuellt resor inom landet kan förekomma.

Din profil

Vi ser gärna att du har stor erfarenhet av nätverk och arbetat med liknande projekt tidigare.
Stor erfarenhet av Juniper EX-Switchar
Stor erfarenhet av Fortinet brandväggar (SDWAN och Fortimanager)
Stor erfarenhet av Cisco Switchar
Önskvärd erfarenhet av Fortinets (Meru) Wifi.

Routing (OSPF och BGP)
Switching
Dokumentation
Kompetensöverföring

Vi erbjuder

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi vill att det ska märkas. Som anställd hos oss får du möjlighet att ta del av en rad olika förmåner. Vi erbjuder bra lön med bonus utan tak men också friskvård och personalbil. Det är också viktigt att du drivs av utveckling och därför erbjuds du som anställd hos oss en tydlig och utmanande kompetensutvecklingsplan, som vi tillsammans sätter upp utifrån dina mål och visioner. Vi vill ta dig från IT-generalist till IT- specialist, hos oss kan du göra hela resan. Vi är ett av de bolag som faktiskt investerar i vår personal. Vårt humana arbetsklimat och fokus på balans mellan arbetsliv och privatliv gör att vi dessutom har roligt på jobbet. Välkommen med din ansökan. Du är en viktig del i vårt vinnande lag!

Urval och intervjuer sker löpande.

Har du några funderingar kring tjänsten?

Kontakta Julia Lööv 073 522 70 81
julia.loov@totalresurs.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 130 medarbetare, varav 60 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT-integration, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med. Vår ambition att vara den bästa helhetsleverantören av IT.

Läs mer på: www.totalresurs.se

Nyckelord: IT, tekniker, IT-tekniker, it-tekniker, nätverk, nätverkstekniker, Juniper, brandväggar, Cisco, Routing, Switching, konsult, Consultant, data, IT technician, Stockholm
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 nov 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Nätverkstekniker

Inga fler liknande jobb tillgängliga