Total Resurs · Publicerad 5 feb 2020

Brinner du för rekrytering och är redo för att ta nästa steg i din karriär? Då tycker vi att du ska ansöka om att få bli vår nya kollega på Total Resurs!

Vi erbjuder

Hos oss på Total kan vi erbjuda en kultur som genomsyras av nytänkande och driv, men framför allt omtanke för varandra. Här finns alltid en strävan att utvecklas, växa och ha roligt på jobbet!

På Total Resurs har vi sikte på att växa till det dubbla de närmsta åren och vi är redan på väldigt god väg. Vi på Total Resurs står nu inför en extremt spännande tillväxtresa där vi behöver hitta och rekrytera nya kollegor som tillsammans med oss vill överträffa våra förväntningar. Vi vill hitta dig som kan hjälpa oss utöka och utveckla vårt team.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Talent Acquisition Manager kommer du ha en nyckelposition när det kommer till att hitta Total Resurs framtida talanger och kandidater, och möjliggöra för oss att ha rätt person på rätt plats. Du kommer tillhöra vårt fantastiska rekryteringsteam som tillsammans och med hög kvalité rekryterar nya talanger till vårt konsultgäng och till våra kunder.
Ditt fokus kommer ligga på rekryteringsprocessens första skede vilket innebär att du aktivt säkerhetsställer ett flöde av kandidater till positioner inom de IT-relaterade områden vi arbetar t ex. support, drift, projektledning och nätverk.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Uppsökande rekrytering via sociala kanaler, exempel LinkedIn.
  • Genomföra intervjuer och referenstagningar.
  • Bygga ditt eget nätverk av kandidater genom proaktiva möten.
  • Arbeta med underlag för kravprofil med kunder, kundbesök.
  • Arbeta med rekryteringsprocesser från början till slut.
  • Utformning av annonser.
Din profil
För att bli framgångsrik i denna roll är det av stor vikt att du brinner för rekrytering lika mycket som vi gör. Vi kommer därför inte hänga upp oss allt för mycket på vilken bakgrund du har men vi ser gärna att du:
  • Har en universitetsutbildning inom HR, beteendevetenskap, ekonomi eller liknande studier.
  • Arbetserfarenhet inom rekrytering eller liknande vid sidan av studier.
  • Har mycket goda kunskaper inom svenska, i både tal och skrift.
Vi ser även att du älskar att bygga relationer och är professionell i ditt sätt att kommunicera. Du är strukturerade och drivs att följa upp så som att avsluta arbetsuppgifter. Du är kreativ i dina tillvägagångssätt och vill vara med att utvecklas tillsammans med dina kollegor.

Har du några funderingar kring tjänsten?
Välkommen att kontakta:
Talent Acquisition Manager, Tove Svansson,
073- 522 70 87, tove.svansson@totalresurs.se

Om Total Resurs

Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 130 medarbetare, varav 60 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT-integration, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med. Vår ambition att vara den bästa helhetsleverantören av IT.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
29 mars 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering

Inga fler liknande jobb tillgängliga