Total Resurs · Publicerad 11 dec

Har du ett brinnande intresse för IT-säkerhet, systemimplementationer och konfiguration? Om så är fallet kan Nexus vara rätt plats för dig!

Nexus Group är ett innovativt och snabbt växande produktbolag som utvecklar identitets- och säkerhetslösningar för fysisk och digital åtkomst. Här får du chansen att hjälpa deras tekniska säkerhetsutveckling.

Om kunden

Nexus har möjliggjort tillförlitliga identiteter för människor och saker sedan 1984 och deras teknik är idag betrodd av stort antal organisationer, främst inom offentlig sektor, så som försvar, industri, sjukvård, utbildning, energi samt finans & e-handel. Nexus har 300 medarbetare på 17 kontor i Europa, Indien och USA samt ett globalt partnernätverk.

Här får du chansen att bli en del av ett team med erfarna kollegor där du får stora möjligheter att utvecklas och växa i din roll. Som en del av introduktionen kommer du bland annat få träffa chefer och produktägare från hela organisationen och få inblick i hur de olika systemen fungerar.

I början av din anställning kommer du gå bredvid dina närmaste kollegor och sedan få mer eget ansvar i takt med att du får mer erfarenhet och kunskap. Arbetsuppgifterna är varierande och utförs inom olika projekt. Stämningen är familjär och du får chansen att lära känna dina kollegor ordentligt. Förutom att arbeta tillsammans i spännande projekt får du även vara med på olika events och sociala tillställningar.

Vår kund erbjuder

Arbetsuppgifter:

Ditt huvudsakliga fokus som Teknisk Presale är att förstå kundernas tekniska miljö, implementera och konfigurera Nexus system. Du kommer också att:
  • Skapa detaljerade kravspecifikationer
  • Implementera och konfigurera Nexus produkter hos kunder
  • Skapa teknisk dokumentation för produkterna
  • Agera försäljnings- och utbildningsstöd
  • Tjänsten innefattar ca 30% resande
Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för IT-säkerhetsbranschen, har några års erfarenhet inom liknande IT-områden och vill utvecklas i en tekniskt utmanande roll.

Kompetens

Vi söker dig som:
  • Har en avslutad akademisk utbildning inom IT, systemutveckling, datavetenskap, IT-säkerhet eller liknande
  • Har minst 3 års arbetslivserfarenhet från IT-avdelning, IT-support, systemnätverk, databaser, Active Directory eller liknande
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då Nexus har internationella kunder och kollegor. Skicka därför också in ditt CV på engelska!
  • Har ett stort intresse för IT och vana att arbeta med Windows Server, MS SQL, Network firewall, MS DPM, Active Directory, TCP/IP, Intune och Azure AD Premium.
Det kommer att betraktas som meriterande om du känner till PowerShell-skript, Java, SCIM konfiguration, Linux OS. Det är även meriterande om du jobbat i projekt eller Managed Services.

Personliga egenskaper

Som Teknisk Presalet är du självgående, välorganiserad och strukturerad när du planerar ditt arbete. När ett problem uppstår analyserar du det för att hitta rätt lösning med det bästa resultatet. Du är självmotiverad, har problemlösningsförmåga, ansvarar för att driva ditt arbete framåt och håller tidsramar. Du trivs i en miljö som präglas av samarbete och hjälper alltid kunder som kollegor. Vidare är du öppen för att både få och ge feedback.

Vi erbjuder

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Birgitta Ekström, Konsultchef
Telefon 070 571 07 89 birgitta.ekström@totalresurs.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 70 medarbetare, varav 45 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT-integration, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med. Vår ambition att vara den bästa helhetsleverantören av IT.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
3 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga