Total Resurs · Publicerad 5 mars 2020

Har du några års erfarenhet av att arbeta med IT-drift och ser fram emot att ta nästa steg i karriären? Hos oss får du chansen att var med i ett tem med kompetenta kollegor och samla på dig erfarenhet och utvecklas vidare.

Dina arbetsuppgifter
Som kosult hos oss kommer du att arbeta hos någon av våra kunder placerade i Stockholm. Tillsammans hittar vi den utmaning som bäst lämpar sig för dig.
Arbetet innefattar exempelvis:
  • Installationer och uppgraderingar av patcher och även konfigurationer
  • Driftsättningar och förebyggande underhållsarbete
  • Felsökning samt övervakning och underhåll av system
  • Serveradministration
  • Hantering av incidentärenden
Din profil
Som person är du flexibel, stresstålig och känner dig bekväm i din kontakt med människor. Noggrannhet och ansvarskännande är andra önskvärda egenskaper som krävs för att klara av arbetet på ett bra sätt. Vi söker därför dig som brinner för IT och teknik samt dessutom gillar kundservice. Du förstår vikten av en god kundrelation och kan samtidigt värdera företagets behov av effektivt och kvalitetssäkert arbete.
Du bör ha goda kunskaper inom följande områden:
  • Goda kunskaper inom Windows Server
  • God förståelse av TCP/IP, Routing och switching
  • Vara väl insatt i ITIL-processer
Har du dessutom kunskaper i Powershell eller SCOM är det ett stort plus.
- Goda kunskaper i engelska och svenska både i tal och skrift.

Vi erbjuder
Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi vill att det ska märkas. Vi erbjuder bra fast lön med bonus utan tak men också friskvård, tjänstepension och personalbil. Alla anställda erbjuds en tydlig och utmanande kompetensutvecklingsplan, som vi tillsammans sätter upp utifrån dina mål och visioner. Vi vill ta dig från IT-generalist till IT- specialist, hos oss kan du göra hela resan.Vi är ett av de bolag som faktiskt investerar i vår personal. Vårt humana arbetsklimat och fokus på balans mellan arbetsliv och privatliv gör att vi dessutom har roligt på jobbet. Välkommen med din ansökan! Du är en viktig del i vårt vinnande lag!

Har du några funderingar kring tjänsten?
Kontakta:
Christoffer Sjöström, Talent Aquisition Manager christoffer.sjostrom@totalresurs.se, 073 522 70 81

Intervjuer sker löpande!

Om Total Resurs
Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 130 medarbetare, varav 60 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT-integration, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med. Vår ambition är att vara den bästa arbetsplatsen.

Sökord: drifttekniker, IT, IT-företag, infrastrukturer, databas, server, nätverk, brandvägg, IT-drift, It-tekniker, Supporttekniker, ITIL, Powershell, SCOM
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
4 maj 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult

Inga fler liknande jobb tillgängliga