Trafikverket · Publicerad 15 feb

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Arbetsuppgifter
Som systemutvecklare i nästa generations system för trafikcentraler är du med i alla faser av utvecklingen där alla delar är lika viktiga. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på din profil och dina intressen - det viktiga är att du har en gedigen kunskap och ett stort intresse i att utveckla i stora och komplexa system där vi ständigt vill bli snabbare och effektivare utan att göra avkall på kvalitet.

Utvecklarrollen kan både handla om att utveckla system som ger en kundnytta men också innefatta utveckling av Continuous Integration, Continuous Delivery flöden.

Kvalifikationer
Vi söker dig som
  • har högskoleutbildning med inriktning IT (180 hp) t.ex. systemvetare, dataingenjör eller motsvarande utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer som likvärdig.
  • har flerårig erfarenhet och bred kunskap inom mjukvaruutveckling
  • har erfarenhet och kunskap inom flera av följande områden: TeamFoundationServer, Continious Integrationer, Microsoftplattform, .NET, C#, SQL server, webbutveckling, BizTalk, integrationer, PowerShell, geografiska informationssystem
Det är meriterande om du
  • har haft övergripande ansvar för kod, arkitektur/kvalitet
  • har erfarenhet av många olika programspråk/verktyg
  • har kunskap i microservices
  • har erfarenhet av system som rör väg eller tågtrafiken
Som person drivs du av att leverera resultat som bidrar till att organisationen når sina mål och skapar nytta. Du arbetar effektivt och uthålligt för att nå mål och uppmärksammar svårigheter och lösningar. Du har god problemlösningsförmåga som gör att du identifierar problem och utvecklar lösningar ur ett helhetsperspektiv. Din samarbetsförmåga är utmärkt och du arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt. Du ser till hela organisationen och delar med dig av den information som behövs för att nå önskade resultat.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-03-01

Upplysningar

Rekryterande chef Erik Backlund

ST Håkan Engström
0101232014

SEKO Sven-Gunnar Billman
0101257255

SACO Kristoffer Strömberg
0101231911
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
1 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
2
Underkategori
Utvecklare