Tranpenad i Stockholm · Publicerad 6 okt 2020

Om oss

Tranpenad etablerades 1999 och vi har under våra år fram till idag skapat en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och e-handelskunder samt medarbetare. Utöver traditionella Bemannings- samt rekryteringslösningar erbjuder vi även Logistikentreprenader. Genom denna lösning ser vi till att ditt nuvarande lager fungerar på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt där du som kund ansvarar för IT, truckar och lokal medan vi tar ansvarar för och hanterar den operativa verksamheten, personal & arbetsmiljö. Under 2019 omsatte Tranpenad Bemanning 493 miljoner och väntas under 2020 omsätta 650 miljoner. Tranpenad har tecknat kollektivavtal för sina anställda och är medlem i Bemanningsföretagen, en bransch- och arbetsgivarorganisation inom Almega och Svenskt Näringsliv. På Kompetensföretagens lista över de största bemanningsföretagen återfinns vi sedan sista kvartalet 2019 på plats nummer 7 bland bluecollar. Runtom i Sverige arbetar idag ca 1800 konsulter där ca 500 av dessa arbetar i Stockholm med omnejd

Vi arbetar utifrån tre värdeord
Kompetenta
Enkla
Personliga

Om tjänsten

Vi söker dig som studerar Personal/Arbetsmiljö/HR på Högskola/Universitet eller Yrkeshögskola och som under höst och vinter söker en praktikplats där du vill utvecklas och få en inblick i arbetslivet.
Vårt nästa nyförvärv tror vi är en person som längtat efter den här möjligheten som vi nu erbjuder, att ta klivet in i en bransch och i ett välmående företag som ser positivt på framtiden.
För att trivas hos oss så tror vi att du är en serviceinriktad & initiativrik person som uppskattar att den ena dagen aldrig är den andra lik. Du är prestigelös i ditt sätt att arbeta och uppskattar lika mycket ordning & reda som att det är högt i tak.
På vårt kontor arbetar idag en oerhört sammansvetsad och målmedveten grupp som med öppna armar väntar på nästa tillskott, är det Du?

Dina dagliga uppgifter kommer innefatta:
Arbete med Kandidatinflöde
Arbete med annonsutformning, urval, intervju, referenstagning samt eventuella tester.
Arbete med research genom olika typer av sociala medier samt vår egen databas.
Stötta Konsultchefer med administrativt arbete

Din profil

Pågående studier på Högskola eller Yrkeshögskola inom Personal/Arbetsmiljö/HR
Tidigare erfarenhet av administrativt arbete är meriterande
Kunna uttrycka sig väl på svenska i tal och skrift

Extra meriterande är om du har erfarenhet från olika branscher då arbetar med och mot olika typer av kunder och segment.

Arbetstider och övriga villkor

Placering: Stockholm, Solna
Anställningsform: Praktik under pågående studier
Omfattning: Heltid under praktikperiod eller annan överenskommelse.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in ansökan idag!

Vid frågor
Varmt välkommen att kontakta Sofia sofia.rading@tranpenad.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
26 okt 2020
Omfattning
Heltid, Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering

Inga fler liknande jobb tillgängliga