Transdev · Publicerad 3 feb 2020

Nu söker Transdev flera juniora projektledare med stora möjligheter att påverka verksamheten!

Är du projektledare och söker efter nya utmaningar där ditt arbete kommer att få stor påverkan på verksamheten? Har du erfarenhet som delprojektledare och känner dig nu redo att självständigt leda egna projekt? Just nu söker Transdev två juniora projektledare till sin PMO / projektavdelning, välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som projektledare på Transdev kommer du till ett internationellt bolag med god lönsamhet och som verkligen satsar på sin personal. Din roll blir central i företagets strävan mot att ständigt förbättra verksamheten. Du kommer att leda verksamhetsnära projekt med varierande karaktär och storlek inom olika verksamhetsområden som exempelvis innovationsprojekt, uppstarter, processeffektiviseringar, integrationsprojekt och teknikutvecklingsprojekt.

Transdev arbetar ständigt med att ligga i framkant vad gäller teknikplattformar, arbetssätt och metodik. De satsar mycket tid och resurser på medarbetarnas kompetensutveckling och erbjuder kompetensutbyte inom gruppen, studiebesök och kurser både inom Sverige och i flera av de andra 20 länderna koncernen verkar i. Det finns även goda möjligheter att på sikt växa inom bolaget, både nationellt och internationellt.

Som projektledare får du en roll i en spännande bransch som dessutom fyller en viktig samhällsfunktion. Transdev är ett mobilitetsföretag med en uttalad ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar och för att öka användandet av kollektivtrafik. Transdevs värderingar handling, ansvar, nytänkande och samspel styr deras vardag och du kommer bli en viktig del i det arbetet.

Dina framtida arbetsuppgifter

Transdev kommer under början av 2020 stärka upp sin PMO-verksamhet som kommer att jobba med projekt och uppföljning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som projektledare innebär bland annat:
  • Rapportering, uppföljning och projektkoordinering avseende strategiska projekt mot ledningen
  • Driva förbättrings- och förändringsprojekten från start till mål
  • I samarbete med bland annat innovation och verksamhetsutveckling identifiera möjliga förbättringsprojekt
  • Driva förstudier och ta fram Business case och beslutsunderlag
  • Driva idéutveckling inklusive mock-up och Proof of Concept
  • Bidra till att införa en gemensam projektmetodik inom Transdev
  • Ansvara för projektbudgetering och avvikelsekorrigering inklusive resurs- och projektbemanning
Projekt som du kan komma att driva kan exempelvis vara att implementera digitala stöd till trafiknära personal, förbättringar i planering till löneprocessen, skapa effektiva processer vid uppstarter, projektledning vid organisationsförändringar, apputveckling eller projekt för självkörande bussar.

Rollen innebär också

Tjänsten är på heltid med möjlighet till flextid och startar när rätt personer kan vara på plats. Tjänsten utgår från Transdevs huvudkontor i Bromma på promenadavstånd till tvärbanan och pendel- och tunnelbanestationen i Sundbyberg.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har en akademisk utbildning och har kanske redan jobbat som projektledare/delprojektledare och känner nu att det är dags att testa dina erfarenheter i en ny miljö och få ett eget ansvar. Eftersom du kommer att driva förändringsprojekt kommer du löpande att hålla presentationer för olika intressenter både inom och utanför Transdev, därför är du en god kommunikatör och kan göra bra presentationer. Som person är du analytisk och resultatorienterad samt tar gärna egna initiativ och ansvar.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga