Transdev · Publicerad 31 jan

Transdev i Stockholm söker en Planeringschef för affärsområdet Buss.

Känner du dig trygg i din roll som chef och vill testa en ny bransch? Kanske har du ledarerfarenhet inom transport eller logistik sedan tidigare? Transdev i Stockholm söker nu en Planeringschef till affärsområde Buss - välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Planeringschef för affärsområdet Buss på Transdev kommer du till ett ett internationellt bolag som visar goda siffror resultatmässigt och som verkligen satsar på sin personal. Din roll blir en central del i företaget och du kommer sitta med i ledningsgruppen för affärsområdet Buss och arbeta aktivt i utvecklingen av mål, strategier, styrning och uppföljning.

Transdev försöker hela tiden ligga i framkant vad gäller den senaste tekniken och metodiken och satsar mycket tid och resurser på medarbetarnas kompetensutveckling och erbjuder studiebesök och kurser både inom Sverige och några av de andra 20 länderna koncernen verkar i. Det finns även goda möjligheter att på sikt växa inom bolaget, både nationellt och internationellt.

Som planeringschef på Transdev får du en roll i en spännande bransch som dessutom fyller en viktig samhällsfunktion. Transdev är ett företag med en uttalad ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar för att öka kollektivtrafiken. Deras värderingar handling, ansvar, nytänkande och samspel styr deras vardag och du blir en viktig resurs i det arbetet.

Du erbjuds en marknadsmässig lön med ett generöst förmånspaket som inkluderar pensionplan enligt ITP. Du får även ett gruppförsäkringspaket, Rikskortet, ett årligt friskvårdsbidrag samt har ledig halvdag innan röd dag. Transdev anordnar jul- och sommarfester, subventionerad massage och parkering vid kontoret samt flera andra trivselaktiviteter.

Dina framtida arbetsuppgifter

I din roll som Planeringschef kommer du ha det övergripande ansvaret över trafikplanerna, en grupp på 12 personer som sitter utspridda runt om i Sverige och arbetar med att planera nya och existerande tidtabeller. Du kommer även att säkerställa, utveckla och driva igenom förändringsarbete på längre sikt.

Dina arbetsuppgifterinnebär bland annat att:
  • ge stöd och support till planeringsgruppen, t.ex. genom att se till att kommunikationen mellan affärsområdeschef och trafikplanerare fungerar, ha kontinuerlig dialog med trafikhuvudmän samt övriga externa och interna intressenter
  • säkerställa att tilldelade uppgifter levereras på rätt sätt och vid rätt tidpunkt
  • agera stöd och rådgivare i planeringssystemfrågor
  • tillse att utbildningar genomförs för nya planerare i planeringssystem samt tillse att ge kompletterande utbildning vid behov
  • stärka konkurrenskraften genom att följa upp och föreslå förbättringar utifrån nuvarande lagar och avtal
  • aktivt arbeta med utveckling av mål, strategier, styrning och uppföljning inom planeringsarbetet för affärsområde Buss
  • aktivt bidra med din kompetens vid anbudsförfaranden
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid med möjlighet till flextid och startar när rätt person kan vara på plats. Kontoret ligger i trevliga lokaler i Bromma med närhet till kollektivtrafik. Det förekommer en hel del resor i jobbet för att kunna besöka och följa upp medarbetarna som sitter i olika delar av Sverige, från Umeå i norr till Malmö söder.

VEM ÄR DU?

I din roll som Planeringschef är det viktigt att du är en god kommunikatör och förhandlare eftersom du kontinuerligt kommer att kommunicera och förhandla med allt ifrån affärsområdeschefer, trafikhuvudmän och fack. Din resultatorientering och din förmåga att se långsiktiga lösningar kommer vara vitala för organisationen. Vi tror du haft en roll som chef eller teamledare i en verksamhet där planering av mer komplex verksamhet varit central. Du pratar och skriver svenska och engelska flytande.

För att trivas i rollen som Planeringschef tror vi att du har ett genuint intresse för personal och är en person som gillar att nätverka både internt och externt. Du har goda ledaregenskaper och kan motivera personal även på distans. Vidare tror vi att du är analytiskt lagd och känner en nyfikenhet och entusiasm för branschen du kommer verka i.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga