Triennium Fastighetsentreprenad AB · Publicerad 6 juli 2020

"Trienniumgruppen arbetar med högkvalitativ bygg- och fastighetsservice där kundernas behov och önskemål ska uppfyllas med råge.

Våra kunder ska känna sig mer än nöjda och därför gör vi alltid lite mer än vad som förväntas av oss. Vi kan el, värme, sanitet, VVS, ventilation, styr- och reglerteknik, byggservice och projektledning."

Trienniumgruppen finns från Umeå i norr till Malmö i söder. Vi sköter den tekniska förvaltningen av våra kunders fastigheter. Gruppen omsätter i bolagen Triennium Fastighetsentreprenad, FastighetsCompetens i Norrland, Triennium Stockholm och Triennium Syd 200 miljoner med bra resultat. Nu behöver Trienniumgruppen fler medarbetare med ett genuint intresse för fastigheter och ett gott hantverk.

Arbetsuppgifterna
Aktuell tjänst är placerad hos en av våra större kunder. Vår kund är verksam i logistik-branschen. Vi ansvarar bland annat för tekniska driften av kundens paketsorteringsanläggning.

Bland arbetsuppgifterna kan nämnas:
  • Daglig tillsyn, drift, underhåll och reparationer av fasta installationer, tex kundens paketbana.
  • Funktionstest, felsökning, reparationer och underhåll i övrigt, inom områdena mekanik, ventilation, el, vvs, övervakningslarm, sprinklersystem.
  • Kontakt med kunder och leverantörer
Du ska själv kunna utföra vanligt förekommande reparationer och åtgärder. Du kommer att ingå i jourgrupp avseende driften. Kvälls- och helgarbete kan förekomma.

Utbildning/erfarenhet
Du arbetar idag som driftstekniker eller med likartade arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har lämplig utbildning inom området samt några års erfarenhet inom ditt yrke. Har du annan lämplig erfarenhet eller utbildning som kan passa in i arbetet är det också intressant, t.ex. elektriker, ventilationstekniker, vvs-are etc. Vi lägger stor vikt vid ditt tekniskt kunnande.

B-körkort är ett krav. All rapportering sker i dator och i mobil, så erfarenhet av datoriserade program för rapportering är önskvärt.

Personliga egenskaper
I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid de personliga egenskaperna. Vi söker dig som vill utvecklas inom området, är kvalitetsmedveten, ordningsam och positiv. Du är social, självgående, gillar service och har förmåga att fatta beslut när så krävs. Du är flexibel och kan arbeta både självständigt och i grupp.

Vi erbjuder dig en trygg tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning i ett prestigelöst och modernt företag med bra företagskultur och goda värderingar. Naturligtvis har vi kollektivavtal. Vi tror att mångfald i ett företag berikar verksamheten.

Kan du tänka dig en framtid inom Trienniumgruppen så kontaktar du Julia Vallin via julia.vallin@triennium.se . Urval kommer att ske löpande.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 aug 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Fastighet
Underkategori
Drifttekniker

Inga fler liknande jobb tillgängliga