Trygghetsstiftelsen · Publicerad 24 sept 2020

Som rådgivare på Trygghetsstiftelsen träffar du statligt anställda som blivit uppsagda på grund av arbetsbrist eller de som haft en tidsbegränsad anställning som löpt ut. Din uppgift är att stötta dessa personer på vägen till ett nytt jobb eller annan sysselsättning.

Våra kunder finns runt om i hela landet, varför resor förekommer.

Är du den vi söker?
Du har akademisk examen eller motsvarande med många års arbetslivserfarenhet. Du har kunskap om svensk arbetsmarknad, arbetsförmedling, coachning, rekrytering, bemanning och eller omställningsarbete.

Som person är du lyhörd och inspirerande samtidigt som du är drivande. Tydlig och rak kommunikation är en förutsättning för att bli framgångsrik i denna roll. Utöver en mycket god bedömningsförmåga krävs att du som söker har en stor trygghet i dig själv. Du är van att arbeta proaktivt, känner dig bekväm med att fatta beslut och ställa krav.

Du har god förmåga att handlägga ärenden och tar dig an dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och metodiskt sätt. Du är van vid att tillämpa styrdokument och regelverk i ditt arbete. Du är systematisk och har en utvecklad administrativ förmåga.

I denna roll arbetar du både ensam och i team. Då vi hela tiden utvecklar vårt teamarbete har vi alla en öppen och positiv inställning till att också arbeta i varandras uppdrag.

Vi erbjuder
Hos oss på Trygghetsstiftelsen blir du del av ett trevligt och målfokuserat team. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tillträde under hösten 2020. Fast lön efter överenskommelse.

Mer om tjänsten
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Sök enkelt genom att lämna ett personligt brev tillsammans med ditt cv eller din LinkedIn-profil på wise.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Om du går vidare i processen kommer du att få genomföra två arbetspsykologiska tester då vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Vill du veta mer om vårt tillvägagångssätt, läs mer här https://www.wise.se/fordjupningar/kompetensbaserad-rekrytering/

Har du frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jan Rosing på 076-620 29 52 eller jan.rosing@wise.se

Varmt välkommen med din ansökan med cv och personligt brev via www.wise.se senast den 30 september. Urval sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Trygghetsstiftelsen är omställningsorganisationen inom det statliga avtalsområdet. När en statsanställd blir uppsagd på grund av arbetsbrist eller när en anställd vars tidsbegränsade anställning löper ut är det Trygghetsstiftelsens uppgift att så långt som möjligt skapa förutsättningar för att hen så snart som möjligt ska finna ett nytt arbete eller annan sysselsättning. Vårt stöd är individinriktat och utgår ifrån arbetslinjen. Stiftelsen erbjuder även öppna aktiviteter för lokala parter i syfte att inspirera och stimulera till en proaktiv och långsiktig planering för de lokala omställningsmedlen.

Stiftelsen bildades av parterna på den statliga arbetsmarknaden 1990 och vårt stöd erbjuds till statligt anställda på myndigheter, universitet och högskolor. Drygt 112 000 personer har hittills omfattats av stiftelsens stöd och antalet anmälda kunder de senaste tre åren har legat på drygt 2 200 personer per år. Organisationen har drygt 40 anställda, med kontor i Göteborg, Malmö och Stockholm, Läs mer om oss på
www.tsn.se
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga