UNIT4 AB · Publicerad 4 okt

Inom UNIT4 AB:s R&D verksamhet utvecklar vi olika applikationer för Nordisk och Internationell marknad. En av våra produkter i vår portfölj är MAP Applications. MAP Applications är det ledande kalkyl- och projektstyrningssystemet för bygg- och entreprenadföretag i Norden och systemet är verksamhetskritiskt för våra kunder. Bland våra kunder finns i stort sett samtliga byggföretag i Sverige och Norden. Produkten är en viktig del i att skapa lönsamma projekt inom byggbranschen.

Vi går nu en mycket spännande framtid till mötes där efterfrågan på våra tjänster och lösningar är stor, inte bara i Sverige och Norden utan även på andra marknader. Med ny teknik följer nya möjligheter att utveckla exempelvis digitaliserade och automatiserade funktioner och flöden som hjälper våra kunder att få lönsammare projekt. Vi har beslutat att göra en storsatsning och vidareutveckla våra programvarulösningar och behöver därför tillföra en stor grupp medarbetare inom flera olika funktioner med olika kompetenser. Intresserad av möjligheten att vara med att bygga nya den nya generationen av MAP?

Vi söker dig som brinner för produktutveckling med hög kvalitet och Clean Code. Du kommer att jobba i ett erfaret Scrum team där vi samarbetar för att ta fram de bästa möjliga lösningarna. Som utvecklare på Unit4 får du också chansen att jobba i en internationell miljö och samarbeta med team från andra länder som bidrar till produkten.

Kvalifikationer
 • Relevant utbildning, gärna på högskolenivå eller likvärdigt
 • Ett par års erfarenhet från programvaruindustrin
 • Kunskap och erfarenhet av C++, C#
 • Objektorienterad programmering
 • Kunskap och erfarenhet av MS SQL Server
 • Några års yrkeserfarenhet som programmerare (C++)
 • Scrum
 • Goda kunskaper i Svenska och Engelska
Egenskaper

Vi arbetar i ett kompetent utvecklingsteam med agila arbetssätt och behöver dig som är en lagspelare, drivande, strukturerad och som drivs av att lösa svårigheter tillsammans med glädje och nyfikenhet.

Vi erbjuder
 • En snabb och internationell miljö där du kan utveckla nya initiativ.
 • En hög grad av flexibilitet och oberoende.
 • Vi investerar i din personliga och professionella tillväxt.
 • Entusiastiska kollegor över lag som är angelägna om att jobba med dig och dela med sig av sin kunskap och expertis
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är en ledande leverantör av affärssystem till medelstora och stora företag och organisationer. Vi levererar värdeskapande lösningar inom Ekonomi, Lön/HRM och för Projekthantering, såväl som Fastighetsadministration och Logistik.

Vår absoluta målsättning är att våra lösningar och tjänster skall bidra till att våra kunder kan arbeta mer effektivt och därmed kunna fokusera mer på sin kärnverksamhet. Unit4 AB ingår sedan år 2000 i den holländska koncernen Unit4 som har kontor i flera världsdelar med sammanlagt mer än 4000 anställda. Vårt svenska huvudkontor är beläget i Solna, Stockholm, där vi ca 300 medarbetare.

Mer om Unit4 http://www.unit4.com/se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga