UNIT4 AB · Publicerad 22 nov

Vi står inför en fantastisk utmaning och en otrolig möjlighet för rätt personer. Vi levererar ytterst affärskritiska system till de största bygg- och entreprenadföretagen i Norden. Systemet kallas för MAP Applications och är det ledande kalkyl- och projektstyrningssystemet för de största kunderna inom byggbranschen. Bland våra kunder finns i stort sett samtliga byggföretag i Sverige och Norden, där vi hjälper våra kunder att skapa lönsamma projekt.

Vi har beslutat att göra en storsatsning och vidareutveckla våra programvarulösningar och behöver därför tillföra en stor grupp medarbetare inom flera olika funktioner med olika kompetenser till Stockholm eller Sundsvall. Vi har dessutom ett team i Polen, vilket ställer krav på att samarbeta, leda & driva arbetet framåt, tillsammans med kollegor lokaliserade på andra orter. Det kommer ställa krav på teknisk kompetens samt starkt personligt engagemang och driv.

Vi kommer inom kort påbörja vår resa med att ta fram en ny affärskritisk plattform med modern teknik med hjälp av digitalisering och automatiserade funktioner och flöden. Varför vi nu behöver utvecklare som har stark och bred teknisk kompetens och ett starkt driv att hjälpa och leda oss på denna resan. För rätt personer är detta en fantastik möjlighet att vara med och forma och driva denna stora satsning. Det kommer att vara en otroligt rolig och utmanande resa, där vi som företag och du personligen kommer ges möjlighet att växa och få ansvar, samt jobba i en internationell miljö.

Kvalifikationer
  • Relevant utbildning, gärna på högskolenivå eller likvärdigt
  • Ett par års erfarenhet från programvaruindustrin
  • Kunskap och erfarenhet av C++ och MS SQL Server
  • Objektorienterad programmering
  • Scrum (Agil utv. metod)
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska (Polska ses som en fördel)
Egenskaper

Vi arbetar i ett kompetent utvecklingsteam med agila arbetssätt och behöver dig som är en lagspelare, drivande, strukturerad och som drivs av att lösa svårigheter med glädje och nyfikenhet.

Vi erbjuder
  • En snabb och internationell miljö där du ges möjlighet till utveckling och ta egna initiativ.
  • En hög grad av flexibilitet och oberoende.
  • Vi investerar i din personliga och professionella tillväxt.
  • Entusiastiska kollegor som är angelägna om att jobba med dig och dela med sig av sin kunskap och expertis
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är en ledande leverantör av affärssystem till medelstora och stora företag och organisationer. Vi levererar värdeskapande lösningar inom Ekonomi, Lön/HRM och för Projekthantering, såväl som Fastighetsadministration och Logistik. Vår absoluta målsättning är att våra lösningar och tjänster skall bidra till att våra kunder kan arbeta mer effektivt och därmed kunna fokusera mer på sin kärnverksamhet. Unit4 AB ingår sedan år 2000 i den holländska koncernen Unit4 som har kontor i flera världsdelar med sammanlagt mer än 4000 anställda. Vårt svenska huvudkontor är beläget i Solna, Stockholm, där vi ca 300 medarbetare. Mer om Unit4 http://www.unit4.com/se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
14 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga