Unicef Sverige · Publicerad 16 okt

Ditt uppdrag
Som chef för givarservice ansvarar du för att vi erbjuder en professionell och effektiv service i bemötandet av våra givare och intressenter och vi strävar alltid efter att vår service ska vara av högsta kvalitet och att givarbemötandet ska vara i fokus.

Som givarservicechef har du fullt personalansvar för teamet som består av totalt fyra personer som dagligen jobbar med givarförfrågningar, administration kring gåvor från våra givare och andra frågor som kommer till organisationen. I personalansvaret ingår det att leda och fördela arbetet och se till att vi har rätt bemanning vid rätt tidpunkt då vi har flera tillfällen på året då antalet förfrågningar ökar väsentligt och vi behöver ta in extrapersonal.

Vidare ansvarar du för att se till att givarservice processer är så effektiva och givarfokuserade som möjligt, allt från utskick till bemötande i sociala medier. Du ser även till att givarservice är representerade internt, av dig själv eller någon i teamet, i projekt som är aktuella för organisationen, vilket kan vara allt från en kampanj till kravställning i CRM-system. Det handlar om att se till att vi kan leverera den bästa givarupplevelsen vid alla tillfällen och att givarservice har de verktyg som behövs i det arbetet.

Du kommer att ha både ett strategiskt ansvar för att upprätthålla god kvalitet och utveckla effektiviteten i vår givarservice, samtidigt som du själv också kommer att vara operativ i gruppens arbete i kontakten med givarna och administrationen kring gåvor.

Vem är du?
Vi ser att du har flera års erfarenhet av arbete i en liknande position på en givarservice eller kundservice/tjänst, har ett utpräglat givar/kundfokus och brinner för att ge god service. Du ska vara van att jobba med en stor givar/kunddatabas och du ska även ha en bra teknisk kunskap kring olika typer av system som är nödvändiga för att arbeta med givarservice med en större databas. Vi ser också att du har god förståelse kring hur olika system samverkar.

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom relevant område. Rollen kräver god planering kring resurser för att möta upp de behov som kan uppstå och du ska vara duktig att leda och motivera en grupp av medarbetare.

Vidare ser vi att du är trygg i dig själv och kan ta olika typer av samtal. God kunskap i svenska och engelska både i tal och skrift är ett krav. Självklart vill vi också att du delar våra värderingar om barns rättigheter.

Kort om UNICEF
UNICEF är en av världens ledande barnrättsorganisationer och finns på plats i över 190 länder. UNICEF har FN:s uppdrag att se till att barns rättigheter efterlevs och arbetar förebyggande och långsiktigt - ända upp på regeringsnivå. UNICEF arbetar för att förverkliga barnkonventionen och se till att alla barn får rent vatten, hälsovård, vaccin, skola, hjälp i katastrofer och skydd mot våld, övergrepp och diskriminering. De barn som har störst behov får hjälp först - oavsett nationalitet, religion eller landets politiska ledning.

UNICEF är helt beroende av frivilliga bidrag från privatpersoner, företag och regeringar.
Ungefär 50 personer arbetar på kansliet i Stockholm och därtill har vi en face-to-face- och telemarketingverksamhet med ca 40 personer. Läs gärna mer om UNICEF på www.unicef.se

Om Givarservice
Givarservice ser till att all administration kring gåvor fungerar och det innebär bland annat att bemöta frågor via mejl, telefon och sociala medier från givare och andra intressenter. Det kan handla om frågor om autogiro, engångsgåvor, UNICEFs verksamhet, vår hemsidas funktioner och annat. På veckobasis görs ett antal olika utskick till givare och på daglig basis registreras gåvor och anmälningar för månadsgivande.

Nyfiken på att veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar UNICEF med The Pace/Wise Professionals. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning. Givarservice tillhör avdelningen för privatinsamling på UNICEF Sverige. Kontoret ligger på Kungsholmen på Sankt Eriksgatan 46 C.

Vi vill uppmärksamma dig på att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet.
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se.

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga