Univar Solutions · Publicerad 2 maj 2021

Brinner du för att vårda kundrelationer som leder till tillväxt? Älskar du att köra, kanske att sjunga högt i bilen när ingen hör, lyssna på radion, poddar eller ljudböcker? Har du ett intresse för teknik och tycker att maskiner är ganska kul? Om svaren är JA på dessa frågor, kan detta vara ditt drömjobb! Vi letar efter dig som är energifylld och utåtriktad person i början av din karriär med en passion för kundnöjdhet och resultat. Du ser detta som en position för att bevisa dina säljfärdigheter för att senare bli en framgångsrik Account Manager.

Univar Solutions gör nu en stor expansion i de fyra nordiska länderna, där man växer med ca 15 personer och nya digitala plattformar. Detta för att expandera ytterligare från en redan ledande marknadsposition. Denna position är en av dessa nya viktiga funktioner!

Lokalisering: Ditt kontor är där du bor

Din roll
I rollen som Utesäljare så har du hela Sverige som arbetsplats, och arbetar inom området Agri (Jordbrukssektorn) där du kommer besöka främst återförsäljare av jordbruks- och skogsmaskiner. Våra kunder tillhandahåller smörjmedel och servar de ledande varumärkena i Norden. Din roll är att stärka vår position på marknaden genom nära relation med våra kunder.

Du har chansen att inreda ditt eget kontor, då du har den i ditt eget hem. Du utgår därifrån och reser sedan ut till kunderna i landet för att öka vår fysiska närvaro. Du är den som har örat mot rälsen och lyssnar efter de behov våra kunder har, bygger starka relationer och ökar vår framgång ute på fältet.

I rollen har du hela Sverige som arbetsplats, dock har vi våra flesta kunder från Mälardalens breddgrader och söder ut. Du får möjligheten att se de vackra landsvägarna och vara ute på resande fot ungefär 4 dagar i veckan. Lite av vad du kommer att göra:
  • Boka upp dina egna kundbesök och planera efter geografi och affärsmöjligheter.
  • Bearbeta våra befintliga kundlistor och i samspel med kollegor finna nya kunder.
  • Ha daglig kontakt med engagerad personal inne på Univar Solutions för att lösa våra kunders behov. Det kan exempelvis röra sig om behov för mer utbildning, behov för större volymer eller prisfrågor.
  • Implementera nya produkter och ständigt ha en dialog med våra kunder kring deras behov.
  • Se till att våra kunder är fullständigt nöjda!
Vem är du?
Vi tror att du är i början av din karriär, men har dokumenterad erfarenhet av försäljning inom b2b, gärna ute från fältet där resande varit en del av din vardag. Vi kommer att lära upp dig inom våra produkter, du kommer få en gedigen introduktion och vi kommer välkomna dig in i teamet på bästa sätt! Vad du dock behöver ha med dig är de rätta personliga egenskaperna och viljan att lära.

För att lyckas i rollen har du förmågan att se affärsmöjligheter och är resultatorienterad. Du är initiativtagande och ser till att saker händer. Då du utgår från ditt eget hem, behöver du vara självständig men samtidigt har du förmågan att knyta goda relationer och prata med alla du möter. Då du planerar din egen vardag är du en fena på struktur och har ordning och reda.

Du är flytande i svenska och engelska, du har självklart körkort.

Om Univar Solutions
Univar Solutions har cirka 10 000 anställda över hela världen. I Norden är vi en ledande specialist inom distribution av kemikalier, tillsatser, ingredienser och smörjmedel. En position uppnådd av en stark företagskultur med fokus på kvalitet, miljö, säkerhet och att vara ledande när det gäller att hitta innovativa lösningar för våra kunder. Ingen annan leverantör i Norden erbjuder ett bredare produktsortiment än Univar Solution Nordic. Hos oss får du möjligheten att arbeta inom en internationell organisation med tätt samarbete som bidrar till en god team-känsla. Du får möjlighet att arbeta med ett starkt varumärke och högklassiga produkter där varje dag hos oss bjuder på nya utmaningar och möjligheter. För mer info om området Univar Lubricants gå in på https://univarlubricants.com/.

Ansökan
Ansök genom att klicka på "sök tjänst" och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande, så sök redan idag! Sista ansökningsdag 31/5 2021. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten kontakta rekryteringskonsult Lina Friberg på lina.friberg@roirekrytering.se.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga