Universitetskanlersämbetet · Publicerad 25 mars 2019

Tycker du att frågor om kvalitet i högskolan är viktiga? Vill du arbeta med kvalitetsgranskningar av högre utbildning och forskning?

Om tjänsten

Som junior utredare på utvärderingsavdelningen kommer du i första hand att vara medarbetare och resurs i de granskningar som genomförs med ansvar för vissa delar som till exempel rekrytering av sakkunniga, sammanställning av olika underlag och textbearbetning. Du deltar också i det kontinuerliga metodutvecklingsarbetet som pågår vid avdelningen.

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk examen. Du är nyligen examinerad och har stort intresse för kvalitets- och utvärderingsarbete. Intresse för och engagemang i högskolesektorn är meriterande. Du har god förmåga att uttrycka dig såväl muntligt som skriftligt på både svenska och engelska. Meriterande är även intresse av digitalisering som verktyg för verksamhetsutveckling.

Som person tycker du om att samarbeta och skapa goda relationer. Du är flexibel, kvalitetsmedveten och strukturerad. Du har en god kommunikativ förmåga och är initiativtagande samt kan ta dig an uppgifter på ett självständigt sätt. Du tycker om uppdrag av olika karaktär och kan snabbt sätta dig in i områden och finna metoder för att utföra dessa. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om verksamheten

Utvärderingsavdelningen består av cirka 30 medarbetare och har särskilt ansvar för kvalitetssäkring av högskolans verksamhet genom granskning av kvalitetsarbete; prövning av ansökningar om examenstillstånd; utvärdering av utbildningar på grund, avancerad och forskarnivå, samt tematiska utvärderingar. Ett metodutvecklingsarbete pågår för att även integrera kvalitetssäkring av forskning i våra granskningar.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev inklusive relevanta betyg, senast den 28 april 2019, ange referens 221-201-19. Vi erbjuder tillsvidareanställningar med inledande sex månaders provanställning. För kompletterande information är du välkommen att kontakta avdelningschef Karin Järplid Linde eller biträdande avdelningscheferna Viveka Persson och Lisa Jämtsved Lundmark. Du kan även kontakta de fackliga företrädarna Sofia Berlin Kolm (SACO) eller Annika Haglund (ST). Samtliga nås via myndighetens växel, tfn 08-563 085 00.

För att söka tjänsten klicka på länken för att komma till UKÄs hemsida där du gör din ansökan: https://www.uka.se/om-oss/lediga-tjanster.html
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 apr 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga