Valegro AB · Publicerad 14 nov

I arbetet som implementeringskonsult / löneadministratör hos oss ingår du i ett team och arbetet innebär att du tar ansvar för att både administrera befintliga kunder såväl som att implementera nya kunder i systemet Flex Lön och Flex HRM. Duär också delaktig i interna och externa utbildningar i Flexsystemet. Samt är delaktig i projekt som stödjer organisationen i arbetet rörande IT- och digitala verktyg. Beroende på din bakgrund finns även möjlighet att ha ett visst antal egna lönekunder. Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter hos Klara Papper där din roll med tiden kan styras beroende på vilket håll du drar åt. Du är placerad i våra lokaler på Kungsgatan.

KlaraPapper skapar effektiva ekonomi- och lönefunktioner som stödjer våra kunders verksamhet. Vi har funnits sedan 1997 och har hela tiden vuxit organiskt.Idag är vi drygt 80 medarbetare som samarbetar med ca 160 kunder. Som medelstor aktör kombinerar KlaraPapper det stora företagets kompetens med det lilla företagets personliga bemötande. Vi arbetar idag med välkända varumärken och har en stor bredd i uppdragen. Vi lägger stor vikt vid nära och långsiktiga relationer med såväl kunder som medarbetare.

Här på KlaraPapper är Camilla Engström affärsområdeschef för lön. Hon var en av initiativtagarna till att bilda Löneföreningen, vars syfte var att höja statusen för lönekonsulter bland annat genom en auktorisation via SRF. Hon har även blivit utnämnd till Årets Lönechef i Sverige 2014, något som vi såklart är otroligt stolta och glada över.Vi söker nu ytterligare medarbetare till våra duktiga löneteam, som för närvarande består av 20 lönekonsulter.

KlaraPapper har alltid stått för kompetens och kvalitet. Våra ledord är trygghet, engagemang och utveckling. Hos KlaraPapper arbetar du i en god arbetsmiljö, i centralt belägna lokaler, med trevliga kollegor som har ett genuint intresse för lön. För rätt person finns goda möjligheter att påverka sitt arbete och sin egen kompetensutveckling. Välkommen till KlaraPapper!

Din bakgrund
  • Du har god systemkunskap och stort intresse för IT, du brinner för att använda teknik till smarta lösningar.
  • Du har relevant utbildning inom IT/Löneadministration.
  • Minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet i självständig roll gärna från löne/redovisningsbyrå som implementeringskonsult eller lönekonsult i uppstartsprojekt.
  • Meriterande är att ha kunskaper i Flex Lön / Flex HRM
  • Du har ett stort intresse för löneprocessen i sin helhet och meriterande är om du har jobbat som löneadministratör.
För att trivas i gruppen och med arbetet bör du vara en person med eget driv, trygg, positiv och nyfiken med ett stort intresse för IT, System och lönefrågor. Du har vana av och tycker om att ge service. Att ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga är också något vi värdesätter hos våra medarbetare.

Ansökan

Har du frågor vänligen kontakta Erika Klatzkow, Rekryteringskonsult Valegro AB . Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka personligt brev och cv till erika.klatzkow@valegro.se.Vi hanterar ansökningar löpande. Märk tjänsten Ansökan Implementeringskonsult.

Löneadministratör Redovisningsbyrå Implementeringskonsult Superuser Flex Payroll Lönehandläggare Systemansvarig IT
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga