Validoo · Publicerad 17 jan

Vi söker en Key Account Manager till Validoo i centrala Stockholm! Brinner du för hög kundnöjdhet? Här är nästa utmaning för dig!

Gillar du att skapa goda kundrelationer och kundnöjdhet? Tycker du även om att jobba resultatorienterat där fokus är att sälja in och marknadsföra Validoos tjänster inom produktinformation? Sök tjänsten som Key Account Manager på Validoo i Stockholm redan idag! Välkommen med din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Validoo betyder kundrelationer allt. Det är kundens behov som utvecklar deras tjänster. Som Key Account Manager är din uppgift att skapa största möjliga affärsnytta för kunden samtidigt som du bygger en långsiktig relation. Fokus är att höja NKI (nöjd kund index) samtidigt som du skapar affärsmöjligheter. Som kundansvarig på Validoo kommer du att få arbeta i en mycket kommunikativ roll där du har många sociala kontaktytor, både externt och internt. Du kommer även bli en del av ett härligt gäng i trevliga lokaler i centrala Stockholm.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som KAM på Validoo kommer du att:
  • Upprätta kundplaner för våra medelstora och större kunder
  • Skapa och utveckla kundrelationer genom både individuella möten och större kundträffar samt genom annan typ av kommunikation. Arbeta proaktivt för att utöka befintliga kunders engagemang i Validoo
  • Vara kanalen mellan kundbehov och Validoos tjänsteutveckling
  • Sälja in tjänster till nya kunder samt guida dem rätt för att komma igång och använda våra tjänster
  • Koordinera insatser för ökad kundnöjdhet med övriga avdelningar inom företaget
  • Hålla i utbildningar inom Validoos egenutvecklade tjänster eller seminarier om t ex datakvalitet, produktlanseringar eller användande av GS1 standard
  • Tillsammans med teamet planera för långsiktig kundutveckling och försäljningstillväxt
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Denna tjänst kommer att innebära ett utvecklande och stimulerande arbete i en kreativ miljö. Du kommer att ha nära samarbete samt rapportera direkt till försäljningschefen. Då Validoo är en mindre organisation kan du även ibland behöva ta vid arbetsuppgifter som inte står i din arbetsbeskrivning. Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt hos Validoo.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har passion för digitala tjänster och tidigare erfarenhet från tjänsteförsäljning, gärna gentemot dagligvaruhandeln. Vi ser gärna att du har en relevant högskole- eller universitetsutbildning alt exv. yrkesutbildning från IHM business school. Du är naturligt resultatorienterad och har ett starkt säljfokus med erfarenhet av att hitta och skapa nya affärsmöjligheter vilket är en central del i denna tjänst. Du är lyhörd och bra på att tolka kundens behov och samtidigt en klippa på att bygga starka relationer och skapa mervärde. Du trivs med att ha många sociala kontaktytor för att skapa långsiktiga relationer. Du kan jobba självgående och är villig att initiera och övervaka projekt. Du har förståelsen för att jobba proaktivt och kan driva förändring där det finns möjlighet att utmana det normala. Du har en stark kommunikativ förmåga och du kan förklara avancerad teknik på ett enkelt sätt. Att utbilda andra i form av att hålla seminarier och kurser är något du gillar, detta för att sprida kunskap om Validoos produkter både internt och externt. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Har du dessutom en IT-bakgrund är detta ett plus.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Rekryteringen hanteras av
TNG

Inga fler liknande jobb tillgängliga