Vattenfall · Publicerad 6 nov 2019

Poolia söker en junior administratör till Vattenfall. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start i december och pågår till april 2020 med placering på Vattenfalls kontor i Jordbro. Urval och intervjuer sker löpande - välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I din roll som administratör kommer du att stötta ärendestyrarna med diverse administration. Du kommer bland annat att sköta larmmottagning (ta emot samtal och skicka ut tekniker), bevaka maillåda och svara på mail. Du kommer även att arbeta med viss schemaläggning av tekniker och bevaka ärendeflödet.

Avdelningen du tillhör tar emot ärenden via telefon, mail och ärendehanteringssystemet.

Vem är du?

Vi söker dig som har gymnasieutbildning och tidigare erfarenhet inom administration och service. Det är meriterande att ha jobbat i ett ärendehanteringssystem och om du har god datorvana. Vi ser gärna att du har en kundtjänstbakgrund. Du har kunskap i Office-paketet och det är meriterande om du har erfarenhet i SAP.

Som person är du servicesinnad, relationsbyggande och effektiv. Du trivs med att arbeta med telefonen som ditt främsta verktyg. Stor vikt läggs kring dem personliga egenskaperna, att man är duktig på att samarbeta och bra på att bemöta/hantera människor.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
24 nov 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hotell & Restaurang

Inga fler liknande jobb tillgängliga